Peruttu! Tänä vuonna on monta pientä lupauksenantojuhlaa

Tämä tapahtuma on peruttu kokootumisrajoituksen takia! Nyt on paljon jännää liittyen lupauksenantoon. Lupaus on uusi ja ison yhteisen juhlan sijaan lupaukset annetaan pienemmissä porukoissa. Tältä sivulta löydät uuden partiolupauksen sekä kaikkien eri ikäkausien lupauksenantojuhlien omat ajat, paikat ja erityisohjeet.

Uusi partiolupaus

Partion peruskirja on päivitetty ja sen myötä myös partiolupaus on uudistunut. Lupaus kannattaa opetella hyvissä ajoin ennen lupauksenantoa.

Partiolupauksen antaminen voi olla jännittävä hetki. Alla olevalla videolla käydään läpi, mitä partiolupauksessa itse asiassa luvataan.

Jos olet miettinyt mikä tuo partion peruskirja on ja mitä se sisältää, kurkkaa tämä piirrosvideo niin tiedät.

Lupauksenantojuhlat

Sudenpennut su 6.12. Pappilan pihapiirissä

Sudenpentujen lupauksenanto järjestetään sunnuntaina 6.12. klo 10-12 välillä Pappilassa (Pappilantie 65). Ilmoittaudu tilaisuuteen 2.12. mennessä.

klo 10.00 Korpinpojat ja Metsot (ilmoittautuminen kuksaan.fi/39323)

klo 10.45 Silkkiuikut ja Kivitaskut (ilmoittautuminen kuksaan.fi/39391)

klo 11.30 Alpakat ja Oravat (ilmoittautuminen kuksaan.fi/39275)

(Vaahtokarkkimursut antavat lupauksen omassa laumaillassa ma 30.11. ja Säihkysudet tietoa tulee tähän lähiaikoina.)

Tilaisuus järjestetään ulkona Pappila-Väentuvan pihapiirissä. Pysäköinti Pappilan alaparkkipaikalle!

Tilaisuuteen pukeudutaan partiopaitaan ja -huiviin. Koska olemme ulkona, niin pue paidan alle lämpimästi päälle ja alaosaan jotain tummasävyistä!

Tilaisuudessa noudatamme tämänhetkisiä kokoontumisrajoituksia ja tämän takia toivomme, että lupauksenantajan lisäksi paikalle saapuu maksimissaan yksi perheenjäsen. Kaikkien yli 15-vuotiaiden tulee käyttää tilaisuudessa maskia, ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Ohjaamme tilaisuuden osallistujat sijoittumaan turvavälein.

Seikkailijat

Kuparisorsat antavat lupauksen torstaina 3.12. klo 19-19.30 Uittamon nuotiopaikalla omissa pikkujouluissaan. Pysäköinti Pappilan alaparkkipaikalle! Tarkemmat ohjeet tilaisuudesta on toimitettu ryhmälle.

Koalat tietoa tulee tähän lähiaikoina.

Tarpojat la 5.12. Rantatuvan ympäristössä

Tarpojavartiot antavat lupauksen majakan aluksi lauantaina 5.12. klo 9.15 alkaen Rantatuvan ympäristössä. Katso tarkemmat ohjeet saapumisesta, pysäköinnistä ja erityisohjeista täältä kohdasta Saapuminen ja poistuminen. Lupauksenanto on ulkona. Pukeudeu lämpimästi niin, että partiopaita ja -huivi ovat päällimmäisinä.

Kaikkien yli 15-vuotiaiden tulee käyttää tilaisuudessa maskia, ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Ohjaamme tilaisuuden osallistujat sijoittumaan turvavälein. Tervetuloa mukaan!

Samoajat la 5.12. Rantatuvan ympäristössä

Myös samoajavartiot antavat lupauksen tarpojien majakan aluksi lauantaina 5.12. klo 9.15 alkaen Rantatuvan ympäristössä. Katso tarkemmat ohjeet saapumisesta, pysäköinnistä ja erityisohjeista täältä kohdasta Saapuminen ja poistuminen. Lupauksenanto on ulkona. Pukeudeu lämpimästi niin, että partiopaita ja -huivi ovat päällimmäisinä.

Kaikkien yli 15-vuotiaiden tulee käyttää tilaisuudessa maskia, ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Ohjaamme tilaisuuden osallistujat sijoittumaan turvavälein. Tervetuloa mukaan!

Vaeltajat ja aikuiset pe 11.12. Pappilan laavulla

Vaeltajat ja aikuiset voivat halutessaan antaa lupauksen johtajiston syyskauden päätöksessä ja pikkujouluissa pe 11.12. klo 18-20 Pappilan laavulla. Tapahtumassa jaetaan myös ansiomerkkejä, kultaiset pirkot ja kultainen sotka.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.12.2020 kuksaan.fi/39233. Kirjoita lisätietoihin, jos haluat antaa tapahtumassa partiolupauksen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!