Projekteja ja hommia

Talvileirien johtajat (2 x 1-2 hlö)

Ensi vuonna järjestetään taas pitkästä aikaa talvileirit. Viime vuosina on ollut tyypillistä järjestää leirit vuorovuosin lippukunnissa tai ikäkausien kesken. Tällä kertaa luvassa on ikäkausien kesken järjestettävät leirit. Toinen leiri on sudenpentujen ja tarpojien (su-ta) ja toinen seikkailijoiden ja samoajien (se-sa).

Talvileirit järjestetään tammi- ja helmikuun aikana siten, että ensin on seikkailijoiden ja samoajien leiri 28.-30.1. Sudenpentujen ja tarpojien yhteinen leiri on 11.-13.2.

Sykkiikö sinussa aito talvi-ihminen tai haluaisit muuten vaan lähteä järjestämään jompaa kumpaa talvileireistä yksin tai johtoparisi kanssa. Laita viestiä Iisakille (iisak.autio (ät) partio.fi) niin katsotaan sulle sopivan kokoinen pesti.

Polttopuita Uittamoon!

Löytyykö varastostasi moottorisaha? Entä heilahtaako kirves tarkasti ja turvallisesti?

Uittamon alueella on useita kaatuneita puita, joista voisi tehdä polttopuuta tyhjää lähestyvään puuvajaan. Tehtävän voi hoitaa myös osissa, alkaen runkojen karsimisesta ja pätkimisestä siirrettävän kokoisiin pätkiin. Tästä voi sitten toinen ryhmä tarvittaessa jatkaa pölkkyjen siirtelyllä, pätkimisellä, halkomisella ja puuvajaan laittamisella.

Lisätietoa: Riku (050-5292757)

Tallentajia

Lippukuntien arkistosta on tullut pyyntö tallentaa kaikkien tämän hetkisten ryhmien huudot. Hommaa varten tarvitaan muutama tallentaja, joiden tehtävänä on koordinoida hommaa ja käydä ryhmien kokoontumisissa tai retkillä tallentamassa kunkin ryhmän huuto videolle tai äänitiedostoksi. Tallentajat voivat rekrytä mukaansa apulaisia. Älypuhelimella ja mikrofoonilla homma onnistuu hyvin, mutta toki saa käyttää parempiakin kamppeita, jos on. Jotain saa myös tarvittaessa lainaan. Tässä loistava pesti audiojutuista ja videoista kiinnostuneille! Pestiin voi lähteä myös oppimaan uutta. Apua ja tukea löytyy.

Innostuitko? Mahtavaa! Laita viestiä pejoille eli Rikulle tai Minnalle niin polkaistaan homma käyntiin.

Hyllynrakentajia

Sirkkeli laulaa, sahatun laudan tuoksu valtaa tilan, ruuvit ja täyteen ladattu Makita odottavat pöydällä. Pääsisipä jo rakentelemaan! Nyt pääsee, nimittäin hyllyjä Kololle. Suunnitelmat on olemassa, mutta tekijät puuttuu. Kalustoryhmä hakee nyt keväälle 2021 hyllynrakentajia rakentamaan Kololle muutaman hyllyn ohjelma- ja keittiötavaroille. Hommiin kuuluu myös pienen valkoisen hyllyn purkaminen. Pyydä kaveria mukaan tai kerää porukka ja lähde toteuttamaan tärkeä homma, jotta saadaan Kolo siistiksi ja kalusto järjestykseen.

Kalustoryhmän toiveena on löytää tekijät mahdollisimman pian, joten jos nyt on yhtään sellainen olo, että ton homman mä haluun niin laita viestiä Rikulle.

Sisäisen viestinnän kehittäjiä

Unelmoitko smuutista ja kaikki tavoittavasta sisäisestä viestinnästä ja siitä, että eri viestintäkanavilla on selkeät käyttötarkoitukset? Jos vastasit kyllä, tässä sinun seuraava partiopesti! Lähde mukaan viestintäjuttuihin miettimään Pipa viestintävastaavan ja lippisten eli lippukunnanjohtajien kanssa miten päästäisiin lähemmäksi unelmaasi. Viime aikoina on noussut tarve myös jonkinlaisesta Teamsin kaltaisesta alustasta, jossa me kaikki voisimme jutella ja tehdä projekteja eteenpäin avoimesti ja silloin kun itselle sopii. SP:n tarjoama ratkaisu ei valitettavasti sovi meille, koska kaikki johtajistoon kuuluvat eivät sitä kautta saa pääsyä sinne. Googlen hommelit on vaikeita kun kaikilla ei ole google-tiliä eikä kaikki halua sitä ottaa. Tarvitaan siis jokin toinen ratkaisu! Pesti alkaa heti kun ihmettelijä(t) ovat löytyneet ja päättyy kun asia on saatu ihmeteltyä.

Olisiko tämä sun seuraava partiopesti? Jos kiinnostuit, laita viestiä Minnalle, Matille tai Inkalle niin polkaistaan homma käyntiin.

Aikuistoiminnan kehittäjiä

Pestijohtajat hakevat tiimiinsä kummastakin lippukunnasta aikuistoiminnan kehittäjiä miettimään millaista aikuisten partio Pirkkalassa on. Katsellaan asiaa erikseen nuorten aikuisten ja aikuisten vinkkelistä.

Pestijohtajien toiveena on löytää tähän kehittäjät niin, että meillä olisi tulevan syksyn kauden alkuun kuviot mietittynä. Luvassa on hauskoja kokoontumisia erikoisissakin paikoissa ja hyvät kokoustarjoilut tietysti.

Jos kiinnostuit hommasta, laita viestiä Minnalle tai Rikulle niin aletaan mietiskeleen ja herkutteleen!