Sotkapoikien avoimet pestit

Pestijohtaja

Jukan kaksivuotiskausi pestijohtajana on päättymässä ja Sotkapoikiin etsitään seuraavaa pestijohtajaa seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Tässä pestissä olet lippukunnan toiminnan ytimessä ja vastaat pesteistä, kiittämisestä ja aikuisten toiminnasta. Kurkkaa tarkemmat tiedot pestistä täältä.

Haku päättyy 7.2.2021

Jäsenrekisterinhoitaja

Rikun pesti Sotkapoikien jäsenrekisterinhoitajana on päättymässä helmi-maaliskuussa ja nyt Sotkapoikiin etsitään seuraavaa jäsenrekisterinhoitajaa. Tässä pestissä pidät huolen siitä, että lippukunnan jäsenrekisteri on kunnossa ja mm. ryhmien tiedot Kuksassa. Autat tarpeen tullen johtajia ja lippukunnan jäseniä Kuksan ja partion asiointipalvelun kanssa. Kurkkaa tarkemmat tiedot pestistä täältä ja lähde uusiin haasteisiin!

Haku päättyy su 7.2.2021.

Kalustonhoitaja (1-2 hlö)

Rikun pesti Sotkapoikien kalustonhoitajina päättyy helmi-maaliskuussa ja nyt etsitäänkin seuraavaa tai seuraavia kalustonhoitajia Sotkapoikien ja Pirkkojen yhteiseen Kalustoryhmään. Kalustoryhmä vastaa kalustosta, sen varauksista, huollosta ja hankinnoista. Kalustoryhmä vastaa myös kaluston varastoinnista ja varastotiloista sekä peräkärryistä ja soppatykistä. Kalustoryhmä jakaa tehtäviä keskenään sekä organisoi projektityyppisiä tehtäviä esim. kaluston huoltoon ja tilojen siisteyteen liittyen. Kurkkaa tarkemmat tiedot kalustonhoitajan pestistä täältä ja lähde mukaan Kalustoryhmään!

Haku päättyy su 7.2.2021.

Viestintäryhmän jäsen (1-2 hlö)

Viestintäryhmä on Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteinen ryhmä, joka vastaa lippukuntien viestintään liittyvistä asioista. Ylläpidetään ja kehitetään partio Pirkkalassan nettisivuja ja somea Instassa ja Facebookissa. Kuvataan ja hoidetaan kuvapankkia. Hoidetaan sähköpostilistoja ja paljon muuta. Ryhmän vastuualueista löytyy monenlaista viestintään ja markkinointiin liittyen teknisistä hommista kuvien käsittelyyn ja juttujen kirjoittamiseen. Ryhmään haetaan nyt mukaan 1-2 Sotkapoikaa. Kurkkaa pestin tarkemmat tiedot täältä ja lähde mukaan viestinnän hauskaan maailmaan!

Haku päättyy su 7.2.2021.