Pirkkojen avoimet pestit

Sudenpentujen ikäkausivastaava / vastaava akela

Tässä pestissä pidät huolen siitä, että uudet akelat perehdytetään ikäkauden partio-ohjelmaan ja käytäntöihin ja että kaikki sudenpentuosaston johtajat saavat tarvittaessa tukea toimintansa suunnitteluun.

Yhdessä Sotkapoikien ikäkausivastaavan kanssa huolehdit siitä, että akelaneuvosto kokoontuu säännöllisesti tuumailemaan miten ikäkauden yhteiset retket ja tapahtumat järjestetään sekä miten laumat voivat tehdä yhteistyötä. Edustat ikäkautta Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteisessä ohjelmaryhmässä, jossa olet mukana suunnittelemassa lippukuntien ohjelmatoimintaan ja tapahtumakalenteria.

Ikäkausivastaavan pesti sopii mainiosti vaeltajille ja aikuisille, ja tarvittaessa sitä voi hoitaa myös joku akeloista.

Kiinnostuitko? Hienoa! Laita viestiä Doralle tai Minnalle niin sovitaan pestistä tarkemmin.

Tarpojien ikäkausivastaava / vastaava tarpojaluotsi

Laura siirtyy kesän lopuksi samoajaikäkauteen luotsiksi ja nyt etsitäänkin seuraavaa pirkkoa tarpojien ikäkausivastaavan pestiin. Pestiä voi hoitaa hienosti myös yhdessä parin kanssa. Tässä pestissä pidät huolen siitä, että uudet tarpojavartioiden vj:t ja luotsit perehdytetään ikäkauden partio-ohjelmaan ja käytäntöihin ja että kaikki tarpojien johtajat saavat tarvittaessa tukea toimintansa suunnitteluun.

Yhdessä Sotkapoikien tarpojien ikäkausivastaavan kanssa huolehdit siitä, että tarpojajohtajaneuvosto eli vj:t ja luotsit kokoontuvat säännöllisesti tuumailemaan miten ikäkauden yhteiset retket ja tapahtumat järjestetään sekä miten ryhmät voivat tehdä yhteistyötä. Edustat ikäkautta Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteisessä ohjelmaryhmässä, jossa olet mukana suunnittelemassa lippukuntien ohjelmatoimintaan ja tapahtumakalenteria.

Ikäkausivastaavan pesti sopii mainiosti vaeltajille ja aikuisille, ja tarvittaessa sitä voi hoitaa myös joku tarpojaluotseista.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Laita viestiä Doralle tai Lauralle niin sovitaan pestistä tarkemmin.