Pirkkojen avoimet pestit

Ohjelmajohtaja

Helmin kaksivuotiskausi ohjelmajohtajana on päättymässä helmikuussa ja Pirkkoihin etsitään seuraavaa ohjelmajohtajaa seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Tässä pestissä olet lippukunnan toiminnan ytimessä ja pääset vaikuttamaan siihen millaista ohjelmaa partiossa Pirkkalassa tehdään. Kurkkaa tarkemmat tiedot pestistä täältä ja lähde mukaan Kolmikon kovaan jengiin!

Haku päättyy su 7.2.2021.

Jäsenrekisterinhoitaja

Anun pesti Pirkkojen jäsenrekisterinhoitajana on päättymässä helmi-maaliskuussa ja nyt Pirkkoihin etsitään seuraavaa jäsenrekisterinhoitajaa. Tässä pestissä pidät huolen siitä, että lippukunnan jäsenrekisteri on kunnossa ja mm. ryhmien tiedot Kuksassa. Autat tarpeen tullen johtajia ja lippukunnan jäseniä Kuksan ja partion asiointipalvelun kanssa. Kurkkaa tarkemmat tiedot pestistä täältä ja lähde uusiin haasteisiin!

Haku päättyy su 7.2.2021.

Kalustonhoitaja (1-2 hlö)

Annan ja Siirin pesti Pirkkojen kalustonhoitajina päättyy helmi-maaliskuussa ja nyt etsitäänkin seuraavaa tai seuraavia kalustonhoitajia Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteiseen Kalustoryhmään. Kalustoryhmä vastaa kalustosta, sen varauksista, huollosta ja hankinnoista. Kalustoryhmä vastaa myös kaluston varastoinnista ja varastotiloista sekä peräkärryistä ja soppatykistä. Kalustoryhmä jakaa tehtäviä keskenään sekä organisoi projektityyppisiä tehtäviä esim. kaluston huoltoon ja tilojen siisteyteen liittyen. Kurkkaa tarkemmat tiedot kalustonhoitajan pestistä täältä ja lähde mukaan Kalustoryhmään!

Haku päättyy su 7.2.2021.