Mukaan partioon Pirkkalassa

Pirkkalassa partiota voi harrastaa kaikenikäiset! Itsenäisesti partion voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta eikä yläikärajaa ole. Alle kouluikäiset voivat harrastaa perhepartiota yhdessä vanhempiensa kanssa.

Sudenpennut (7-9 v.), seikkailijat (10-12 v.) ja tarpojat (13-15 v.)

Uusia 7-14-vuotiaita otetaan mukaan toimintaan syksyisin.

Syksyn 2022 ilmoittautumiset ovat 8.-13.8.2022. Ohjeet löytyvät täältä.

Samoajat (15-17 v.) ja vaeltajat (18-22 v.)

Uudet yli 15-vuotiaat voivat tulla mukaan täyttämällä jäsenhakemuksen alla olevan linkin takaa. Noin viikon sisään jäsenrekisterinhoitaja ottaa yhteyttä ja kertoo miten partio alkaa. Yli 15-vuotiaita otetaan mukaan ympäri vuoden. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Jäsenhakemus – Pirkkalan Pirkot ry

Jäsenhakemus – Pirkkalan Sotkapojat ry

Aikuiset

Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan partioon Pirkkalassa. Vapaaehtoistyön ohella tarjoamme aikuisille monipuolista tekemistä ja irtiottoa arjesta. Toiminnassa on mukana iso iloinen joukko aikuisia ja mukaan voi tulla milloin vaan. Partiotaustaa ei tarvitse olla. Osa on aikuisena aloittanut partio uutena harrastuksena lastensa mukana ja osa on tullut jatkamaan nuorempana keskeytynyttä partiopolkua. Kaikilla aikuisilla on partiossa pesti.

Jos haluat mukaan partioon, laita meille viestiä tai täytä alla olevan linkin takaa löytyvä jäsenhakemus. Yhteystiedot löytyvät sivun alapalkista. Kummassakin tapauksessa aikuisista vastaava luotsi on sinuun yhteydessä noin viikon sisään.

Jäsenhakemus – Pirkkalan Pirkot ry

Jäsenhakemus – Pirkkalan Sotkapojat ry

Perhepartio

Alle kouluikäisille (0-6 vuotiaat) ja heidän vanhemmilleen on Pirkkalassa perhepartioryhmä Ketut. Tutustu toimintaan tarkemmin täällä. Löydät sieltä myös ohjeet miten perhepartioon voi tulla mukaan.