Peruttu! Tarpojien majakka goes Oscar gaala la 5.12.

Tämä tapahtuma on peruttu kokoontumisrajoitusten takia! Tänä syksynä tarpojien majakka valloitetaan Oscar-gaalan hengessä ja paikkana on Rantabulevardi. Tapahtuma alkaa klo 9.15 tai 9.30 ja päättyy klo 18.45. Majakan teemana on lyhytelokuvat. Elokuvien kuvauksia tehdään jo ennakkoon vartioiden kokoontumisissa ja jatketaan valmiiksi majakassa. Majakan aluksi Ruskutiaiset ja Korpit antavat tarpojalupauksen sekä samoajista Mandariinisorsat samoajalupauksen. Päivä huipentuu Rantatuvalla järjestettävään gaalailtaan, jossa paikalla on myös arvovaltainen akatemia. Tervetuloa mukaan!

Majakka alkaa lupauksenantojuhlalla

Tänä vuonna ei järjestetä kaikille pirkkalalaisille partiolaisille yhteistä suurta lupauksenantojuhlaa vaan ikäkaudet järjestävät omat pienemmät juhlansa. Mikä olisikaan hienompi tilaisuus kuin majakka, antaa partiolupaus! Lupauksenantojuhlaa varten kaikki pukeutuvat viralliseen partioasuun.

Lupauksenantojuhlaan osallistuva yleisö: Kaikilla yli 15-vuotiailla yleisössä tulee olla maski.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Majakan osallistumismaksu on 10€ ja se maksetaan Pirkkalan Pirkkojen tilille: FI11 2326 1800 0112 57 ilmoittautumisen yhteydessä. Laita maksun viestiin: osallistujan nimi ja tarpojien majakka.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 29.11.: kuksaan.fi/39215

Ilmoittautumisen jälkeen ei lähetetä tarkempia ohjeita vaan kaikki tieto löytyy tältä sivulta. Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä myös omalta luotsilta.

Ota mukaan

 • Päälle lämpimät ja säänmukaiset vaatteet. Suurin osa päivästä ollaan ja touhutaan ulkona.
 • vaihtokäsineet ja vaihtosukat
 • partiopaita ja partiohuivi
 • spriitussi
 • otsalamppu ja siihen kahdet varaparistot
 • maski
 • ruokailuvälineet
 • juomapullo täytettynä juomalla
 • istuinalusta
 • kännykkä ja siihen laturi
 • varavirta
 • tarvittavat kuvausrekvisiitat
 • valmiit lyhytelokuvaklipit

Saapuminen ja poistuminen

Lupauksenantajat eli Ruskutiaiset, Korpit ja Mandariinisorsat sekä mahdollinen yleisö saapuu paikalle klo 9.15. Ajakaa autolla Pappilan parkkipaikan perälle asti. Lupauksenantajat ohjataan omaan paikkaan odottamaan lupauksenantoa. Yleisö siirtyy oppaan johdolla perhekunnittain hyvät turvavälit pitäen rantapolkua pitkin kodan ja laavun ohi Rantatuvan taakse. Seuratkaa annettuja ohjeita.

Majakkaan tulevat eli Hattivatit ja Pingviinit saapuvat paikalle klo 9.30. Ajakaa autolla Pappilan parkkipaikan alkupäähän ja jättäkää tarpojat kyydistä. Tarpojat ohjataan parkkipaikalta lupauksenantojuhlaan.

Majakka päättyy klo 18.45 Pappilan parkkipaikalle, jonne vartiot saapuvat kun ohjelma on ohi.

Lisätietoja

Lisätietoja saa omalta luotsilta.

Tervetuloa mukaan!