Partioon ilmoittautumiset 10.-15.8.2020

Tänä vuonna uudet ilmoittautuvat partioon netissä!

Uusien ilmoittautumiset tältä syksyltä on päättynyt.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 10.8. klo 17.00 ja päättyy lauantaina 15.8. klo 23.59. Kaikki ilmoittautuneet käydään läpi vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34/35 viestiä siitä mahtuiko ryhmään ja milloin partio alkaa.

Valitettavasti emme voi taata kaikille uusille aloittaville sudenpennuille ryhmää, mutta kannattaa silti ilmoittautua.

Näin ilmoittaudut:

1. Katso täältä mihin ryhmään haluat ilmoittautua.

Ekaluokkalaiset ilmoitetaan ekaluokkalaisten ryhmiin jne. Ota ryhmän nimi talteen. Tarvitset sitä ilmoittautumisen seuraavassa vaiheessa.

2. Täytä alla olevan linkin takaa löytyvä ilmoittautumisen lisätietolomake.

Lomakkeessa kysytään ryhmää mihin haluat ilmoittautua sekä mitkä muut päivät sopivat. Lisäksi lomakkeella kysytään huoltajan kiinnostusta osallistumaan mukaan partiotoimintaan. Jos esitietolomaketta ei ole täytetty, varsinainen jäsenhakemus käsitellään lopuksi. Ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe on nyt tehty, jatka kohtaan kolme ja varsinaisen jäsenhakemuksen täyttämiseen!

Pirkkalan Pirkot – ilmoittautumisen lisätiedot

Pirkkalan Sotkapojat – ilmoittautumisen lisätiedot

3. Jäsenhakemus tehdään alla olevan linkin takaa löytyvässä partion asiointipalvelussa.

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Katso tarkkaan, että valitset oikean reitin tarjolla olevista vaihtoehdoista. Lue huolellisesti ohjeet vaihtoehdoissa.

Jos ilmoittautuminen alkaa huoltajaksi rekisteröitymällä, lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestin tuleminen kestää muutaman minuutin.

Kun olet saanut vahvistusviestillä linkin ja tunnuksen partion asiointipalveluun, uuden jäsenen ilmoittaminen alkaa huollettavan lisäämisellä. Kun huollettava on lisätty, voit hakea hänelle jäsenyyttä lippukunnassa.

Huollettavan tiedoissa kysytään sähköpostia. Jätä se tyhjäksi, jos alle 15-vuotiaalla ei ole sähköpostia. Kaikille yli 15-vuotiaille tähän tulee laittaa partioon ilmoitettavan oma sähköposti, ei huoltajan sähköpostia.

Pirkkalan Pirkot – asiointipalveluun

Pirkkalan Sotkapojat – asiointipalveluun

Ohjeita asiointipalvelun käyttöön löytyy tarvittaessa täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partion-asiointipalvelu/

4. Kiitos ilmoittautumisesta! Ihan parasta, että tuut mukaan partioon :)

Kaikki ilmoittautuneet käydään läpi ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34/35 viestiä siitä mahtuiko ryhmään ja milloin partio alkaa.