Noppa – sudenpentukilpailu

Hämeen partiopiirin sudenpentukilpailu järjestetään Ruovedellä 3.10.2020. Sudenpentujen oma kilpailu on 
hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet
 ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Noppa-kilpailussa pentueet hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.

Tapahtumaan osallistutaan 4-7 sudenpennun pentueissa. Kokonaisuudessaan tapahtumaan osallistuu useita satoja sudenpentuja. Tapahtuma alkaa aamulla ja päättyy yleensä myöhään iltapäivällä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan noin 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa.

Saattajat

Jokaiselle pentueelle tarvitaan vähintään yksi saattaja. Saattajan tehtävänä on ohjata pentue tapahtuman läpi. Tähän tehtävään ei tarvita partiokokemusta. Jokaiseen pentueeseen otetaan mukaan 1-2 saattajaa. Lippukunta maksaa saattajan ruokamaksun (7€).

Kyydit

Tapahtumaan kuljetaan pentueen omilla kimppakyydeillä tai pentue voi liittyä Hämeen partiopiirin yhteiskuljetukseen. Oman lauman akelat tekevät tästä päätöksen yhdessä saattajien kanssa ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen ja maksu

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Partion asiointipalvelussa Tapahtumat-välilehdellä tiistaihin 15.9. mennessä. Valitettavasti myöhässä tulleita ilmoittautumisia ei voida huomioida. Pirkkalan oman ilmoittautumisen jälkeen akelat muodostavat pentueet, jotka ilmoitetaan tapahtumaan.

Linkki ilmoittautumiseen: asiointi.partio.fi

Tapahtuman nettisivut: https://hp.partio.fi/nyt/supet/

Osallistumismaksu on 15€ / sudenpentu ja se sisältää osallistumisen tapahtumaan ja lämpimän ruoan. Maksa osallistumismaksu oman lippukunnan tilille tiistaihin 22.9. mennessä, viestiksi ”Noppa, lauman nimi, sudenpennun nimi”.

Tilitiedot:

Pirkot maksavat osallistumismaksun:
Pirkkalan Pirkot FI11 2326 1800 0112 57

Sotkapojat maksavat osallistumismaksun:
Pirkkalan Sotkapojat FI69 5730 7320 1081 79

Huom!

Kuljetuksista, tapahtumapaikasta, ruokailusta, aikataulusta ja varusteista tulee lisätietoa ilmoittautuneille lähempänä, noin viikko ennen tapahtumaan!