Sotkapojat mukana Kannustajat-äänestyksessä 14.-31.5.

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää toukokuussa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta tuetaan paikallisten lasten ja nuorten harrastuksia ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Potin jakautumisesta äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Pirkkalalaista partiota voi tukea äänestämällä Pirkkalan Sotkapoikia!

Tuen käyttäisimme ryhmien viikkotoiminnan tukemiseen

Sotkapojissa on lähes 150 aktiivista partiolaista, joille järjestämme paljon retkiä ja muuta aktiviteettia. Ympärivuotinen retkeily vaatii hyvät varusteet, teltat, työkalut, retkikeittimet sekä muut varusteet. Suuriin tapahtumiin niitä tarvitaan paljon. Tukea käyttäisimme kaluston kunnossapitoon ja uusimiseen.

Partio on harrastus, johon osallistuminen tulisi olla kaikille mahdollista. Näin ollen haluamme inflaation laukatessakin mahdollistaa ryhmille monipuolisia aktiviteetteja kuten laavuiltoja ja vaelluksia ilman, että kustannukset nousisivat liian korkeiksi. Tämän vuoksi käyttäisimme saamiamme tukia ryhmien viikkotoiminnan tukemiseen.

Mitä enemmän saamme ääniä, sitä suurempi tukipottimme on!

Meitä äänestämällä tuet tärkeää harrastusta ja mahdollistat lasten ja nuorten osallistumisen monipuoliseen ja hauskaan harrastukseen. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. 

Kannustajat-äänestys on meille tärkeä juttu, muista siis äänestää meitä (Pirkkalan Sotkapojat ry), kun äänestyskutsu kilahtaa toukokuun puolivälissä (14.-16.5.) sähköpostiin! Äänestysaikaa on 31.5. saakka.

HUOM! Pirkanmaan Osuuskauppa lähettää äänestyslinkin Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouden täysi-ikäisille henkilöille, joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 10.5.2024 mennessä.