Tervetuloa Sotkapoikien Hankisotka talvileirille – Kantaako hanki?

Leiri järjestetään 22.-24.3. Pirkkalan Pappilassa – rantabulevardilla. Sudenpentujen leiri kestää lauantaista sunnuntaihin. Isommat leiriläiset saapuvat paikalle jo perjantaina.

Seikkailijat, tarpojat ja samoajat  kokoontuvat Pirkkalan vanhalle kirkolle perjantaina klo 17 ja siirtyvät siitä Pappilan alueelle. Sudenpentujen leiri alkaa yhteisellä kokoontumisella lauantaina klo 9 Pirkkalan vanhalla kirkolla, josta siirrytään yhdessä Pappilaan. Leiri loppuu sunnuntaina n. klo 14 Vanhalla kirkolla.

Odotettu talvileiri täynnä yhdessä tekemistä, ulkoilua ja hauskaa ohjelmaa

Leirillä pääsee näkemään ja tutustumaan kaikkiin lippukuntamme jäseniin sudenpennuista vaeltajiin. Rantabulevardilla on mahtavat mahdollisuudet erilaisiin ohjelmiin kuten koko leirin yhdistävään päiväohjelmaan sekä näyttävään iltanuotioon, jonka tunnelma taatusti lumoaa leiriläiset. Leirillä syödään sisällä, mutta ohjelma on pääosin ulkona.

Sudenpennuilla on mahdollisuus yöpyä leirillä kamiinalämmitteisessä puolijoukkueteltassa, mutta kelistä riippuen nukkuvat sisällä. Seikkailijat, tarpojat ja samoajat yöpyvät kamiinalämmitteisessä puolijoukkueteltassa. Tarpojat ja samoajat yöpyvät toisen yön ulkona valitsemassaan majoitteessa.  

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan leirille ja tekevät oman ilmoittautumisen ja maksavat oman osallistumismaksun. Leirille mukaan tulevat huoltajat, jotka eivät itse ole ole partion jäseniä, valitsevat ilmoittautumisesta kohdan ”Jos et ole partiolainen, täytä lomake tästä”. Leirin aikana huoltajat osallistuvat erilaisiin aputehtäviin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 12.3.

Leirin hinta on sudenpennuille 28 €, muille leiriläisille 38 € sekä johtajille ja huoltajille 20 €. 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pirkkalan Sotkapoikien tilille FI69 5730 7320 1081 79 Viestikenttään: osallistujan nimi Hankisotka24. 

Leirin aluksi jokaisen osallistujan kuitti maksetusta leirimaksusta tarkistetaan.

Tarvittaessa Pirkkalan Sotkapojat ry:n hallitukselta voi anoa leirimaksusta vapautusta tai leirihinnan alennusta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää hallituksen puheenjohtajalle (iisak.autio(ät)partio.fi), 12.3. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian Kuksaan.fi/68660, mutta viimeistään tiistaina 12.3.

Ilmoittautumisajan jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostilla leirikirje, joka sisältää pakkauslistan ja tarkemmat ohjeet leirille lähtijöille.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, otathan yhteyttä joko ryhmänjohtajiin tai leirinjohtajiin Arttuun tai Roopeen: 

Arttu arttu.syvanen(ät)gmail.com

Roope roopepeltoniemi(ät)gmail.com,

Talvileirillä nähdään!