Tervetuloa Pirkkojen omalle RHODOS 24 talvileirille!

Leiri järjestetään tänä vuonna 15.-17.3. Parkanossa Poikkeusharjun leirikeskuksessa. Sudenpentujen leiri kestää lauantaista sunnuntaihin. Isommat leiriläiset saapuvat paikalle jo perjantaina. Seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien bussit lähtevät Pirkkalasta kohti Parkanoa perjantaina klo 17. Sudenpennuilla on yhteislähtö Pirkkalasta lauantaina klo 9. Sudenpennut kulkevat Parkanoon johtajien kyydeillä ja yhteiskyydeillä. Palaamme leiriltä sunnuntaina klo 14 Pirkkalaan.  

Tarkemmat bussien lähtö- ja paluuajat sekä muut tarkemmat tiedot löytyvät leirikirjeestä, joka lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä. 

Perinteinen talvileiri täynnä yhdessä tekemistä, ulkoilua ja hauskaa ohjelmaa

Leirillä pääsee näkemään ja tutustumaan kaikkiin lippukuntamme jäseniin sudenpennuista vaeltajiin. Poikkeusharjulla on mahdollista säilyttää tavaroita sisällä. Lisäksi ruokailut tapahtuvat sisätiloissa, mutta muuten ohjelma toteutetaan ulkona.

Sudenpennuilla on mahdollisuus yöpyä leirillä kamiinalämmitteisessä puolijoukkueteltassa. Seikkailijat, tarpojat ja samoajat yöpyvät ensimmäisen yön sisällä. Toisen yön seikkailijat nukkuvat kamiinalämmitteisessä puolijoukkueteltassa. Tarpojat ja samoajat yöpyvät toisen yön ulkona valitsemassaan majoitteessa.  

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan leirille ja tekevät oman ilmoittautumisen ja maksavat oman osallistumismaksun. Leirille mukaan tulevat huoltajat, jotka eivät itse ole ole partion jäseniä, valitsevat ilmoittautumisesta kohdan ”Jos et ole partiolainen, täytä lomake tästä”. Leirin aikana huoltajat osallistuvat erilaisiin aputehtäviin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 5.3.

Leirin hinta on sudenpennuille 38 €, muille leiriläisille 52 € sekä johtajille ja huoltajille 22 €. 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pirkkalan Pirkkojen uudelle tilille FI1415443000354972 viitenumerolla 1012. Leirin aluksi jokaisen osallistujan kuitti maksetusta leirimaksusta tarkistetaan.

Tarvittaessa Pirkkalan Pirkot ry:n hallitukselta voi anoa leirimaksusta vapautusta tai leirihinnan alennusta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää hallituksen puheenjohtajalle (pihla.suhonen(ät)partio.fi), 5.3. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian Kuksaan.fi/68659, mutta viimeistään tiistaina 5.3.

Ilmoittautumisajan jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostilla leirikirje, joka sisältää pakkauslistan ja tarkemmat ohjeet leirille lähtijöille.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, otathan yhteyttä joko ryhmänjohtajiin tai leirinjohtajaan, Pihla Suhoseen, pihla.suhonen (ät) partio.fi

Talvileirillä nähdään!