Lupauksenantojuhla 6.12. klo 10

Tervetuloa mukaan Pirkkalan Pirkkojen ja Pirkkalan Sotkapoikien yhteiseen lupauksenantojuhlaan itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10 Pirkkalan kirkolle (Arokuja 8)! Huomaa aikaisempi kellonaika kuin aiempina vuosina.

Tämä kauden päättävä juhla on tarkoitettu kaikille Pirkkojen ja Sotkapoikien jäsenille, sekä heidän kotiväelleen. Juhla kestää noin 2 tuntia ja ohjelmaan sisältyy mm. partiolaisten lupauksento, laulua ja joulutunnelmaa, ansiomerkkejä ja muistamisia, joulukampanjapalkintojen jako sekä tänä vuonna myös puuroa ja glögiä tarjolla osallistujille! Tarkemmat ohjeet pukeutumisesta ja saapumisesta juhlaan löydät alta.

Kaikkien partiolaisten tulee ilmoittautua juhlaan kuksaan.fi/65976 viimeistään su 26.11., jotta osaamme varata riittävästi tilaa sekä merkkejä lupauksenantajille.

Ohjeita lupauksenantajille

Tänä vuonna partiolupauksen antavat syksyllä uuden ikäkauden aloittaneet ryhmät eli Korpinpojat, Tuliketut, Kananugeteista ensimmäisen vuoden seikkailijat, Teletapit, Superhaukoista ensimmäisen vuoden tarpojat, Metsäkauriit, Tirpat, uudet vaeltajat, partioon liittyneet uudet aikuiset, sekä muiden ryhmien jäsenet, jotka eivät ole vielä antaneet ikäkautensa mukaista lupausta.

Kaikkien lupauksenantajien tulee saapua klo 9.30 kirkon kerhotiloihin, jossa annetaan tarkemmat ohjeet siitä miten tilaisuudessa toimitaan. Kotiväki menee suoraan kirkkosaliin. Lupauksenantajat saapuvat yhtenä kulkueena kirkkosaliin tilaisuuden alussa. Uudella kirkolla kirkkosali on tulosuunnasta oikealla ja kerhotilat vasemmalla olevassa rakennuksessa.

Pukeutuminen

Partiolaiset pukeutuvat juhlassa partioasuun, johon kuuluu

  • sudenpentupaita/partiopaita
  • partiohuivi
  • tummansininen tai musta hame (suunnilleen polvipituinen) tai housut
  • tummat kengät

Partiolupaus

Partiolupauksen antaminen voi olla jännittävä hetki vaikka se annetaankin porukalla. Lupaus kannattaakin opetella hyvissä ajoin ennen lupauksenantoa. Alla olevalla videolla käydään läpi, mitä partiolupauksessa itse asiassa luvataan.