Me ollaan mukana Kannustajat äänestyksessä 15.-30.11.!

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää marraskuussa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta tuetaan paikallisten lasten ja nuorten harrastuksia ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Potin jakautumisesta äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa äänestäjälle lainkaan, mutta auttaa meitä kehittämään ja ylläpitämään partiotoimintaamme. Pirkkalalaista partiota voi tukea äänestämällä Pirkkalan Pirkkoja!!

Kannustajat-avustus tultaisiin käyttämään melontatoiminnan kehittämiseen ja melontakaluston päivittämiseen. Melonta on Pirkkojen ja Sotkapoikien erityisalue, ja melontataitoja harjoitellaan kaiken ikäisinä. Melontareissut lähelle tai vähän kauemmas kruunaavat monien ryhmien partiovuoden. 

Meitä äänestämällä tuet tärkeää harrastusta ja mahdollistat lasten ja nuorten osallistumisen monipuoliseen ja hauskaan harrastukseen. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. 

Kannustajat-äänestys on pirkkalalaiselle partiotoiminnalle tärkeä juttu, muista siis äänestää meitä (Pirkkalan Pirkot ry), kun äänestyskutsu kilahtaa marraskuun puolivälissä (15.-17.11.) sähköpostiin! Äänestysaikaa on 30.11. saakka.

Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.