Uusien ilmoittautumiset partioon 7.-17.8.

Pirkkalassa partiota voi harrastaa kaikenikäiset! Itsenäisesti partion voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta eikä yläikärajaa ole. Partiossa on paljon hauskaa tekemistä, kavereita ja seikkailuja, myös aikuisille. Alle kouluikäiset voivat harrastaa perhepartiota yhdessä vanhempiensa kanssa.

Uusien ilmoittautumiset tapahtuu verkossa. Kummankin lippukunnan ilmoittautumislinkit aukeavat ma 7.8. ja sulkeutuvat torstaina 17.8. Kaikki ilmoittautumiset käydään läpi vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, joten ehdit hyvin täyttämään lomakkeen ilman kiirettä. Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34 viestiä siitä mahtuiko ryhmään, milloin partio alkaa ja ottaako paikan ryhmässä vastaan.

Partio on suosittua Pirkkalassa ja valitettavasti kaikille uusille aloittaville sudenpennuille emme voi taata ryhmää. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua mukaan sillä, jos ilmoittautuneita on paljon ja saamme ryhmänvetäjät, harkitsemme uuden ryhmän perustamista.

Näin ilmoittaudut:

1. Katso täältä mihin ryhmään haluat ilmoittautua.

Ekaluokkalaiset ilmoitetaan ekaluokkalaisten ryhmiin, tokaluokkalaiset tokaluokkalaisten ryhmiin jne. Yli 22-vuotiaat ilmoittautuvat Aikuisiin. Ota ryhmän nimi talteen, sillä tarvitset sitä ilmoittautumisen seuraavassa vaiheessa.

Jos ryhmän tiedoissa lukee täynnä, on ryhmä täynnä eikä siihen oteta uusia. Kannattaa kuitenkin täyttää ilmoittautumislomake sillä, jos ilmoittautuneita on paljon ja saamme ryhmänvetäjät, harkitsemme uuden ryhmän perustamista.

2. Täytä alla olevan linkin takaa löytyvä Pirkkojen tai Sotkapoikien oma ilmoittautumiskysely.

Lomakkeet ovat auki 7.-17.8.2023. Lomakkeessa kysytään perustietojen lisäksi mm. ryhmää mihin haluat ilmoittautua sekä mitkä muut päivät sopivat ryhmän kokoontumiselle. Lisäksi lomakkeella kysytään huoltajien kiinnostusta osallistumaan mukaan partiotoimintaan Pirkkalassa tai tulla itse mukaan harrastamaan partiota. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä vaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

3. Jää odottamaan viikolla 34 saapuvaa viestiä

Kiitos ilmoittautumisesta! Ihan parasta, että haluat mukaan partioon Pirkkalassa! Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34 viestiä siitä mahtuiko ryhmään, milloin partio alkaa ja ottaako paikan ryhmässä vastaan. Vahvistuksen jälkeen kaikki uudet jäsenet saavat tarkemmat ohjeet varsinaisen Suomen partiolaisten jäsenhakemuksen tekemisestä.

Vanhojen ryhmien kokoontumiset alkavat viikolla 35 ja uusien laumojen viikolla 36.