ERÄ 2023 -kesäleiri Rantabulevardilla 27.-30.7.

Tervetuloa mukaan Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteiselle ERÄ 2023 -kesäleirille Rantabulevardille Pirkkalaan! Kesäleiri on suunnattu kaikille Pirkoille ja Sotkapojille, eli tutuksi tulevat kaikki perhepartiolaisista ja sudenpennuista samoajiin ja vaeltajiin saakka. Viimeksi näin isolle omalle leirille on kokoonnuttu viisi vuotta sitten, joten uusia kavereita on luvassa paljon! Leirillä on luvassa erätaitoja, yhdessä toimivia ikäkausia, uimista, ohjelmaa sekä iltanuotioita vapaa-aikaa unohtamatta.

Seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien leiri alkaa torstaina 27.7. kello 17. Perhepartiolaisten ja sudenpentujen leiri alkaa perjantaina 28.7. klo 17. Vaeltajat osallistuvat leirille johtajina. Leirit päättyvät yhteisesti sunnuntaina 30.7. klo 14.

Leirin osallistumismaksu on seikkailijoille, tarpojille ja samoajille 49 euroa ja sudenpennuille 33 euroa. Perhepartiolaisten osallistumismaksu määräytyy lähempänä osallistumisen mukaan. Leirimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pirkkalan Sotkapoikien tilille FI69 5730 7320 1081 79. Maksun viestiksi ERÄ2023 + osallistujan nimi.

Ilmoittautuminen on auki nyt, ja kestää perjantaihin 9.6. asti. Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/61669. Ilmoittautumisen päätyttyä osallistujille toimitetaan leirikirje, josta selviää mm. pakkauslista.

Myös huoltajat ovat tervetulleita leirille! Mukaan tulevat huoltajat täyttävät itsellesi oman ilmoittautumisen sekä maksavat osallistumismaksun. Leirin aikana huoltajat pääsevät toimimaan avustavissa pesteissä. 

Kysyttävää? Leirinjohtaja Helmi vastaa mielellään sähköpostitse, helmi.ylitalo (ät) partio.fi