Talviuni 23 – talvileiri sudenpennuille ja tarpojille 27.-29.1.

Tervetuloa mukaan Pirkkojen ja Sotkapoikien sudenpentujen ja tarpojien yhteiselle Talviuni 23 talvileirille Vahojärven leirikeskukseen Parkanoon!

Leiri on perinteinen talvileiri eli luvassa on hauskaa ohjelmaa kummallekin ikäkaudelle unohtamatta vapaa-aikaa :) Kaikki nukkuvat ainakin yhden yön sisällä ja toisen halutessaan lämpöisessä talviteltassa. Tarpojat voivat nukkua myös muunlaisessa teltassa tai majoitteessa mielenkiintonsa mukaan. Majoittumistoiveista kysytään ilmoittautumislomakkeella.

Leiri alkaa pe 27.1. klo 17 Pirkkalan Kirkon parkkipaikalta ja päättyy su 29.1. noin klo 14 samaan paikkaan. Tarkemmat bussien lähtö- ja paluuajat sekä muut tarkemmat tiedot löytyvät leirikirjeestä, joka lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä.

Leirin hinta on 45€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pirkkojen tilille (FI11 2326 1800 0112 57). Viestikenttään Talviuni23 ja osallistujan nimi. Riparikokoontumiseen aikaisemmin lähteville tarpojille leirin hinta on 35€.

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan leirille ja tekevät oman ilmoittautumisen ja maksavat osallistumismaksun. Leirille mukaan tulevat huoltajat, jotka eivät itse ole partion jäseniä, valitsevat ilmoittautumisesta kohdan ”Jos et ole partiolainen, täytä lomake tästä.” Leirin aikana huoltajat osallistuvat erilaisiin aputehtäviin.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian mutta viimeistään pe 20.1. Linkki aukeaa ti 10.1. https://kuksaan.fi/57303.

Jos leiristä heräsi kysyttävää, voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä leirinjohtajiin Jennaan ja Stellaan: jenna.alanen111 ( ät ) gmail.com ja stella.korpua ( ät ) outlook.com

Nähdään leirillä!