Täältä tulee Suuri Korttitemppu 2023!

Nyt me tehdään se – oma joulukorttipaketti mukaan joulukampanjaan 2023! Yritimme korttitemppua jo tälle vuodelle, mutta se ei aivan onnistunut. Emme tästä kuitenkaan lannistu, vaan yritämme uudestaan. Jotta Suuri Korttitemppu nyt onnistuisi ja saisimme tehtyä joulun halutuimman joulukorttipaketin, tarvitsemme kaikki Pirkot ja Sotkapojat mukaan temppuun. Kotiväki, ystävät ja sukulaiset voivat myös auttaa!

Suureen Korttitemppuun on ainakin kaksi hyvää syytä. Ensinnäkin moni on kaipaillut partiolaisten joulukortteja, ja tottahan toki joulukorttipakettien osuus joulukampanjasta on vuosittain ollut merkittävä. Toiseksi kun painatamme itse Pirkoille ja Sotkapojille oman yhteisen joulukorttipaketin, jää meille lippukuntiin noin kolme kertaa enemmän tuloja per paketti kuin myydessämme piirin joulukorttipaketteja!

Piirrä, valokuvaa, maalaa tai tee jollain muulla tavalla kuva 31.1. mennessä

Tempun ensimmäisessä vaiheessa tehdään tuo kaikkien aikojen halutuin joulukorttipaketti. Piirrä, valokuvaa, maalaa tai tee jollain muulla tavalla joulukorttiin sopiva kuva tai niin monta kun syntyy. Kuvat voi tehdä myös kaverin kanssa tai vaikka koko vartio yhdessä. Kuvia voi tehdä myös kotiväki, ystävät ja sukulaiset.

  • kuvan aiheena on tietysti joulu ja joulunaika
  • kuvan koko A6 eli 105 x 148 mm
  • kuva voi olla pystyyn tai vaakaan

Lähetä kuva(t) viimeistään su 31.1.2023 korttitempputirehtööri Sannalle osoitteeseen sanna.torniainen77 (ät) gmail.com. Laita viestin otsikoksi ”Joulukorttitemppu 2023”. Koska kortteihin on mahdollisuus painattaa kuvan tekijän nimi, ilmoitathan viestissä myös sen haluatko korttiin tekijän nimen.

Lähettämällä kuvan luovutat oikeudet kuvan käyttöön Partiolippukunta Pirkkalan Pirkot ry:lle ja Partiolippukunta Pirkkalan Sotkapojat ry:lle.

Lopulliseen joulukorttipakettiin tulevat kuvat valitsee Pirkkojen ja Sotkapoikien hallitukset yhdessä. Valinta tehdään nimettömänä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Syksyllä 2023 tehdään tempun toinen vaihe eli myyntikampanja

Tempun toisessa vaiheessa toteutetaankin sitten itse myyntikampanja. Tarkemmat tiedot sen kuvioista annetaan joulukampanja 2023 yhteydessä. Tietosulan toimitus on ennakkotiedoista kuullut, että suunnitteilla on ainakin joulukorttitemppumerkit, ja ehkä muitakin palkintoja.

Rumpujen päristystä… Abrakadabra!