Kiitos joulukampanjasta!

Joulukampanja on saatu päätökseen hienoin tuloksin. Iso kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille. Tehtiin kaikki yhdessä hienoa työtä!

Pirkot myi 853 kalenteria ja sai tästä 3838€. Sotkapojat myi 731 kalenteria ja sai 3289€. Näillä rahoilla kumpikin lippukunta kattaa reilun 30 % vuosittain tarvittavasta rahasta.

Kampanjan myyntipalkinnot

Tonttumerkit ja Partio -juomapullot

Tonttumerkkejä saatiin Pirkkalaan yhteensä 85, joista kaksi oli hopeisia. Hopeisen tonttumerkin saivat Neea ja Aatos. Onnea hienosta myynnistä!

Tonttumerkin lisäksi Partio -juomapullon sai kaikki vähintään 18 kalenteria myyneet. Tonttumerkit ja juomapullot jakaa ryhmänvetäjät seuraavissa kokoontumisissa.

Pirkkojen ja Sotkapoikien omat myyntipalkinnot

Tonttumerkkien ja juomapullojen lisäksi Pirkot ja Sotkapojat jakavat myyntipalkintoja ikäkausissa. Parhaiten myyneet laumat ja joukkueet saavat kevätkaudella mieluisan kokouksen. Tarpojien, samoajien ja vaeltajien parhaiten myynyt vartio saa 50€ kevätkaudella käytettäväksi sekä toiseksi ja kolmanneksi eniten myyneet vartiot 20€.

PirkotSotkapojat
Laumat (sudenpennut)SäihkysudetMerikotkat
Joukkueet (seikkailijat)AlpakatHyperankat
Tarpoja-, samoaja- ja vaeltajavartiot1. Käpylehmät
2. Keijukaiset
3. Kultapandat
1. Superankat
2. Mandariinisorsat
3. Tirpat

Kaikista ryhmistä eniten Pirkoissa myi Säihkysudet ja Sotkapojissa Hyperankat. Nämä ryhmät saavat pizzat ryhmän omalle retkelle.