Lupauksenantojuhla 6.12. klo 11

Tervetuloa mukaan Pirkkalan Pirkkojen ja Pirkkalan Sotkapoikien yhteiseen lupauksenantojuhlaan itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 11.00 Pirkkalan kirkolle (Arokuja 8)! Huomaa aikaisempi kellonaika kuin aiempina vuosina. Lupauksenantajien tulee olla paikalla jo 10.30.

Tämä kauden päättävä juhla on tarkoitettu kaikille Pirkkojen ja Sotkapoikien jäsenille ja heidän kotiväelleen. Tilaisuus kestää noin tunnin ja ohjelmaan sisältyy lupauksenannon lisäksi mm. lauluja ja joulukampanjapalkintojen jakoa. Alla tarkempia ohjeita mm. pukeutumisesta.

Kaikkien partiolaisten tulee ilmoittautua juhlaan kuksaan.fi/55801 viimeistään su 4.12., jotta osaamme varata riittävästi tilaa sekä merkkejä lupauksenantajille.

Ohjeita lupauksenantajille

Tänä vuonna partiolupauksen antavat syksyllä uuden ikäkauden aloittaneet ryhmät eli Metsäpuput, Undulaatit, Alpakat, Kalalokit, Kivitaskut, Kultapandat, Käpylehmät, Superhaukat, Ruskutiaiset, Korpit, uudet vaeltajat, partioon liittyneet uudet aikuiset sekä muiden ryhmien jäsenet, jotka eivät ole vielä antaneet ikäkautensa mukaista lupausta.

Kaikkien lupauksenantajien tulee saapua viimeistään klo 10.30 kirkon kerhotiloihin, jossa saatte tarkemmat ohjeet siitä miten tilaisuudessa toimitaan. Kotiväki menee suoraan kirkkosaliin. Lupauksenantajat saapuvat yhtenä kulkueena kirkkosaliin tilaisuuden alussa. Uudella kirkolla kirkkosali on tulosuunnasta oikealla ja kerhotilat vasemmalla olevassa rakennuksessa.

Pukeutuminen

Partiolaiset pukeutuvat juhlassa partioasuun, johon kuuluu

  • sudenpentupaita/partiopaita
  • partiohuivi
  • tummansininen tai musta hame (suunnilleen polvipituinen) tai housut
  • tummat kengät

Partiolupaus

Partiolupauksen antaminen voi olla jännittävä hetki vaikka se annetaankin porukalla. Lupaus kannattaakin opetella hyvissä ajoin ennen lupauksenantoa. Alla olevalla videolla käydään läpi, mitä partiolupauksessa itse asiassa luvataan.