Partiolaisilla oma lista syksyn seurakuntavaaleissa!

Neljän vuoden välein toimitettavat seurakuntavaalit, joilla valitaan Pirkkalan seurakunnan kirkkovaltuusto, lähestyvät kovaa vauhtia ja iloksemme voimme ilmoittaa, että tällä kertaa Pirkkalan Partiolaisten vaalilistalla on mukana viisi ehdokasta! Tästä jutusta löydät tietoa vaaleista, ehdokkaistamme ja siitä miksi olemme mukana.

Vaan mikäs on se kirkkovaltuusto?

Se on seurakunnan ylin päättävä elin, ei sen enempää tai vähempää. Kirkkovaltuusto tekee seurakunnan taloutta ja viranhaltijoita koskevat tärkeimmät päätökset. Kirkkovaltuuston päätösvaltaan kuuluvat esimerkiksi päätökset seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, kirkollisvero, rakennushankkeet ja uudet virat.

Jaa että minkäs takia partiolaiset ovat mukana vaaleissa?

Partio tarjoaa mahdollisuuden matalan kynnyksen harrastamiseen Pirkkalassa. Ilman tiivistä yhteistyötä Pirkkalan seurakunnan kanssa se ei onnistuisi. Muistettakoon Uittamo, Hanhis, Pihlis, Seuris ja tilat kirkolla. Haluamme jatkossakin olla mukana pitämässä yllä ja kehittämässä kotiseurakuntamme toimintaa – yhdessä, yhteistyössä ja ympäristöä vaalien.

Auta saamaan partiolaisten ääni kuuluviin ja käy äänestämässä

Ennakkoäänestys on 8.-12.11. ja varsinainen vaalipäivä sunnuntaina 20.11.2022.

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä (20.11.2022) 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, jäsenyys riittää.

Ennakkoäänestyspaikat:

  • Seurakuntatoimisto, Suupantie 10, 2. krs, ti 8.11.–la 12.11. klo 9.00–18.00
  • K-Citymarket Partola, Palmrothintie 2, ti 8.11.–pe 11.11.2022 klo 12.00–19.00 ja la 12.11.2022 klo 9.00–16.00
  • Pirkkalan vapaa-aikakeskus, Urheilutie 10, ke 9.11.2022 klo 10.00–18.00
  • Kirkkoveräjän seurakuntatalo, Kouluportinkuja 1, to 10.11.2022 klo 12.00–20.00.

Ehdokkaat

Jenni Eikrem (numero 17)

Pirkkalan lippukunnat tekevät tiivistä yhteistyötä seurakunnan kanssa. Olemme toiminnassamme riippuvaisia seurakunnan tarjoamista tiloista. Partion perusperiaate tarjota matalankynnyksen harrastus kaikille halukkaille toteutuu vain mikäli partion kulurakenteet eivät muutu ja viikkotoiminta ei siirry liian kauas sieltä missä pirkkalalaiset muuten liikkuvat. Siksi minusta on tärkeää, että partiolaisilla on edustus seurakunnan päättävissä elimissä ja siksi minä lähdin ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin. Toivon voivani tätä kautta jatkossakin ylläpitää Pirkkalan partiolaisten hyviä suhteita seurakuntaan mahdollistaen minulle itselle niin rakkaan ja elämääni rikastuttaneen harrastuksen mahdollisimman monelle pirkkalalaiselle.

Marja-Leena Seilo (numero 18)

Ajattelen kirkkoa meidän kaikkien kirkkona, jossa lapsemme ja nuoret  kohtaavat länsimaiset arvomme. Yhteistyössä seurakunnan kanssa mahdollistuu Pirkkalassa partiotoiminta. Olen valmis ja kiinnostunut jatkamaan kirkkovaltuustossa. Äänestämällä vaikutat.

Jussi Autio (numero 19)

Olen ollut partiossa yli 50 vuotta ja haluan jakaa sitä mitä olen partiolta saanut. Pirkkalan seurakunta on meidän taustayhteisömme ja haluan osallistua sen päätöksentekoon yhteisten arvojemme pohjalta.

Pyry Auer (numero 20)

Hei olen Pyry ja olen nuoresta asti ollut osana partiota. Parasta partiossa on ehdottomasti leireily sekä luonnon siimeksessä retkeily! Lähdin ehdokkaana mukaan päämääränä edustaa Pirkkalan nuorien ääntä sekä mielipiteitä kirkollisissa toimissa.

Matti Ylitalo (numero 21)

Olen aikuisiällä partion löytänyt ex-teekkari. Viime aikoina olen puuhaillut mm. Sotkapoikien joulukampanjapäällikkönä. Lähdin ehdokkaaksi, koska haluan olla vaikuttamassa taustayhteisömme päätöksentekoon. Joku ne päätökset kuitenkin tekee!