Ensilumivaellus eli enskari 18.-20.11. Joutsijärvellä

Ihan parasta! Kohta päästään taas enskarille viettämään mukavaa rentoo menoa porukalla. Kai säkin lähdet mukaan? Ensilumivaellus järjestetään tänä vuonna Ulvilassa Joutsijärven maastossa. Noissa maastoissa ei olla ennen oltukaan, joten luvassa on paljon uutta.

Ensilumivaellus on vuotuisesti järjestetty rento vaellus, joka on suunnattu samoajille, vaeltajille sekä aikuisille.

Reissuun lähdetään perjantaina 18.11. ja suunnataan kohti ensimmäistä yöpaikkaa, leiriydytään sekä syödään yhdessä iltapalaa. Lauantaiaamuna lähdetään omavalintaisissa porukoissa kohti yhteistä lounaspaikkaa, jonka jälkeen suunnataan Kylmälahden leirikeskukseen. Perillä on tehdään päivällistä, saunotaan paljun kera sekä hengaillaan yhdessä rennosti. Voipi olla, että joulupukkikin poikkee taas moikkaamaan.

Enskari on erityinen siinä mielessä, että ennen tapahtumaa jaetut huippupestit takaavat osallistujille pienen pieniä tehtäviä läpi viikonlopun ja siten mahdollistaen jokaiselle rennon reissun. Johtajille tapahtumaa voisi markkinoida jopa niinkin ihmeellisenä kuin johtajahuoltona :)

Reissun hinta on 30€ ja se tulee maksaa PiSon tilille: FI69 5730 7320 1081 79 ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun viestiksi: Etu-, sukunimi ENSKARI 2022

Hyppää säkin mukaan ja tehdään reissusta meidän näköinen. Ilmoittaudu viimeistään pe 11.11. Kuksaan.fi/54846

Lisätietoja enskarista saa Iisakilta.