Sudenpentutapahtuma 12.11. Jämsässä

Tervetuloa mukaan Hämeen Partiopiirin Ekotekokeko -sudenpentutapahtumaan Jämsään! Luvassa on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla.

Pentueiden mukana kulkee saattaja. Pentueen saattajaksi sopii hyvin myös isä, äiti tai isovanhempi. Saattajan tehtävänä on huolehtia tapahtuman ajan 4-7 henkilön pentueesta. Saattaja saa tarkemmat ohjeen 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina 14.10. Ilmoittaudu täällä! Jos sudenpennun kotiväkeä olisi lähdössä pentueen saattajaksi, kirjoita tästä ilmoittautumisen lisätietoihin. Saattajan ei tarvitse tehdä omaa ilmoittautumista.

Kuljetukset

Tapahtumaan kuljetaan vanhempien järjestämin kimppakyydein. Jos pääset kuskaamaan, laita myös siitä tieto ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin. Kerro myös montako autoon mahtuu kuskin lisäksi.

Osallistumismaksu

Sudenpentujen osallistumismaksu on 15€/pentu ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä oman lippukunnan tilille. Kuitti maksusta tulee esittää omalle akelalle ennen tapahtumaa. Saattajalle (yksi/pentue) tapahtuma on maksuton.

  • Pirkkalan Pirkot ry FI11 2326 1800 0112 57
  • Pirkkalan Sotkapojat ry FI69 5730 7320 1081 79

Maksun viestiin: Sudenpentutapahtuma, lauman nimi, sudenpennun nimi

Lisätietoja

Tapahtuman aikataulusta, ruokailusta ja varusteista tulee lisätietoa ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa, yleensä noin viikko ennen tapahtumaa.

Terveisin, akelat