Tervetuloa partioon Pirkkalassa -kurssi alkaa ke 13.10.

Tiesitkö, että partion voi aloittaa myös aikuisena? Totta se on. Partion on mainio harrastus myös aikuisille ja tarjoaa monipuolista ja monenmoista tekemistä. Uusi harrastus lähtee käyntiin mukavasti Tervetuloa partioon Pirkkalassa -kurssilla.

Kurssi alkaa ke 13.10. klo 18-19.30 ja jatkuu siitä joka toinen viikko 24.11. saakka. Tapaamisia on yhteensä neljä (13.10., 27.10., 10.11. ja 24.11.). Niitä on meidän eri kokoontumispaikoissa Pirkkalassa. Tapaamisten välillä tehdään pari pientä tehtävää ja 6.12. kaikki ovat tervetulleita Pirkkojen ja Sotkapoikien yhteiseen lupauksenantojuhlaan. Toivottavasti kurssin jälkeen kaikilla on jokin aavistus siitä mihin suuntaan oma partiopolku voisi ensi vuoden alusta lähteä.

Kurssi on kattava pläjäys partiosta ja erityisesti siitä mitä partio Pirkkalassa on. Kurssilla touhutaan yhdessä, ja asioihin tutustutaan partiosta tuttujen menetelmien avulla, ollaan ulkona ja luonnossa, kokeillaan ja opitaan tekemällä. Pieni osa kurssia tehdään partion Moodlessa. Kurssin jälkeen sinulla on monta uutta tuttua ja ehkäpä jotain uusia partiotaitojakin :) Kurssi on ilmainen. Jos et ole vielä Pirkkojen tai Sotkapoikien jäsen, saat tietoa liittymisestä kurssikirjeessä. Tietoa löytyy myös meidän nettisivuilta partiopirkkalassa.fi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 4.10.sähköisellä lomakkeella. Mukaan ilmoittautuneet saavat kurssikirjeen viikon 40 aikana.

Tervetuloa mukaan!