Piirin seikkailijakisat Sappeessa 1.10.

Ilmoittautuminen kisaan päättyy jo 10.9.! Nyt täytyy siis toimia, jos haluaa mukaan kisailemaan. Hämeen Partiopiirin Kaislikko -seikkailijakisoissa 1.10.2022 Sappeessa seikkailijat testaavat partiopolulla oppimiaan taitoja erilaisten veteen liittyvien teemojen parissa. Myös 4-6 jäsenisen kisavartion tiimitaidot joutuvat testiin!

Sarjat: Kilpailussa on 2 sarjaa.

  • Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden eli vuonna 2012 syntyneet seikkailijat.
  • Violetissa sarjassa kilpailevat toisen ja kolmannen vuoden seikkailijat eli 2010-2011 syntyneet partiolaiset.

Saattaja: Turkoosissa sarjassa vartiolla tulee olla 1 vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattajan ei tarvitse olla partiolainen. Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Lippukunta maksaa saattajien ruokamaksun.

Ilmoittautuminen: lauantaihin 10.9. mennessä oheisen linkin takana: https://kuksaan.fi/53245

Kuljetukset: Kilpailuun on piirin toimesta Pirkkalasta edestakainen yhteiskuljetus (15€/hlö). Mikäli saattajat haluavat toimia myös bussisaattajina, käytämme ensisijaisesti yhteiskuljetusta. Vaihtoehtona kulkemiseen on vanhempien järjestämät kimppakyydit.

Osallistumismaksu: Seikkailijan osallistumismaksu on 12-15€ ja riippuu joukkueen osallistujien määrästä. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen päätyttyä, kun saamme vartiot ilmoitettua kilpailuihin.

Lisätietoja: Tapahtuman aikataulusta, ruokailusta ja varusteista tulee lisätietoa ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Terveisin, Sammot