Uusien ilmoittautumiset 8.-13.8.2022

Pirkkalassa partiota voi harrastaa kaikenikäiset! Itsenäisesti partion voi aloittaa sinä vuonna kun täyttää 7 vuotta eikä yläikärajaa ole. Partiossa on paljon hauskaa tekemistä, kavereita ja seikkailuja, myös aikuisille. Alle kouluikäiset voivat harrastaa perhepartiota yhdessä vanhempiensa kanssa.

Uusien ilmoittautumiset mukaan partioon Pirkkalassa tapahtuu verkossa. Ilmoittautumislinkit aukeavat ma 8.8. klo 17.00 ja sulkeutuvat lauantaina 14.8. klo 22.00. Kaikki ilmoittautumiset käydään läpi vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, joten ehdit hyvin täyttämään lomakkeen ilman kiirettä. Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34 viestiä siitä mahtuiko ryhmään, milloin partio alkaa ja ottaako paikan ryhmässä vastaan.

Partio on suosittua Pirkkalassa ja valitettavasti kaikille uusille aloittaville sudenpennuille emme voi taata ryhmää. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua mukaan sillä, jos ilmoittautuneita on paljon ja saamme ryhmänvetäjät, harkitsemme uuden ryhmän perustamista.

Jos olet yli 18-vuotias ja ilmoittautumassa mukaan partioon (jee!), katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumisista täältä kohdasta Aikuiset.

Näin ilmoittaudut:

1. Katso täältä mihin ryhmään haluat ilmoittautua.

Ekaluokkalaiset ilmoitetaan ekaluokkalaisten ryhmiin, tokaluokkalaiset tokaluokkalaisten ryhmiin jne. Ota ryhmän nimi talteen, sillä tarvitset sitä ilmoittautumisen seuraavassa vaiheessa.

Jos ryhmän tiedoissa lukee täynnä, on ryhmä täynnä eikä siihen oteta tällä tietoa uusia. Kannattaa kuitenkin täyttää ilmoittautumislomake sillä, jos ilmoittautuneita on paljon ja saamme ryhmänvetäjät, harkitsemme uuden ryhmän perustamista.

Jos olet yli 18-vuotias ja ilmoittautumassa mukaan partioon, katso tarkemmat ohjeet täältä kohdasta Aikuiset.

2. Täytä alla olevan linkin takaa löytyvä ilmoittautumislomake.

Lomakkeet on auki 8.-13.8.2022. Lomakkeessa kysytään perustietojen lisäksi mm. ryhmää mihin haluat ilmoittautua sekä mitkä muut päivät sopivat. Lisäksi lomakkeella kysytään huoltajien kiinnostusta osallistumaan mukaan partiotoimintaan tai tulla itse mukaan harrastamaan partiota. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä vaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

3. Jää odottamaan viikolla 34 saapuvaa viestiä

Kiitos ilmoittautumisesta! Ihan parasta, että haluat mukaan partioon Pirkkalassa! Kaikki ilmoittautuneet saavat viikolla 34 viestiä siitä mahtuiko ryhmään, milloin partio alkaa ja ottaako paikan ryhmässä vastaan. Vahvistuksen jälkeen kaikki uudet jäsenet saavat tarkemmat ohjeet varsinaisen partion jäsenhakemuksen tekemisestä.

Vanhojen ryhmien kokoontumiset alkavat viikolla 35 ja uusien viikolla 36.