Nyt tehdään suuri joulukorttitemppu!

Nyt kokeillaan jotain suurta ja tähän temppuun tarvitaan ihan kaikkien Pirkkojen ja Sotkapoikien apua. Me nimittäin aiotaan tehdä omia joulukorttipaketteja mukaan joulukampanjaan!

Näin suuren hattutempun kokeiluun on hyvä syy. Joulukorttipakettien osuus joulukampanjasta on vuosittain ollut merkittävä ja kun painatamme itse Pirkoille ja Sotkapojille oman yhteisen joulukorttipaketin, jää meille noin kolme kertaa enemmän tuloja.

Jotta tämä suuri temppu onnistuu ja saadaan tehtyä meille joulun halutuin joulukorttipaketti, tarvitsemme teidän kaikkien apua. Kotiväki, ystävät ja sukulaiset voivat myös auttaa!

Tempun ensimmäisessä vaiheessa tehdään tuo kaikkien aikojen halutuin joulukorttipaketti. Joten piirrä, valokuvaa, maalaa tai tee jollain muulla tavalla joulukorttiin sopiva kuva tai vaikka kaksi. Kuvan voi tehdä myös kaverin kanssa tai vaikka koko vartio voi tehdä sellaisen yhdessä.

  • kuvan aiheena tietty joulu ja joulunaika
  • kuvan koko A6 eli 105 x 148 mm
  • kuva voi olla pystyyn tai vaakaan

Lähetä kuva viimeistään su 11.9.2022 korttitempputirehtööri Sannalle osoitteeseen sanna.torniainen77 (ät) gmail.com. Laita viestin otsikoksi ”Joulukorttitemppu 2022”. Jos kuvasi on paperilla, kerro siitä viestissä niin voitte sopia miten kuva toimitetaan Sannalle. Koska kortteihin on mahdollisuus painattaa kuvan tekijän nimi, ilmoitathan viestissä myös sen haluatko korttiin oman nimesi.

Lähettämällä kuvan luovutat oikeudet kuvan käyttöön Partiolippukunta Pirkkalan Pirkot ry:lle ja Partiolippukunta Pirkkalan Sotkapojat ry:lle.

Lopulliseen joulukorttipakettiin tulevat kuvat valitsee Pirkkojen ja Sotkapoikien hallitukset yhdessä viikolla 37. Valinta tehdään nimettömänä. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tempun toisessa vaiheessa toteutetaankin sitten myyntikampanja. Tarkemmat tiedot sen kuvioista lisätään tänne syys-lokakuun vaihteessa ja viestitään joulukampanjajuttujen kanssa. Tietosulan toimitus on ennakkotiedoista kuullut, että suunnitteilla on ainakin joulukorttitemppumerkit sekä muita palkintoja suunnitellaan.

Rumpujen päristystä… Abrakadabra!

Pssst, mitä suuri korttitemppu olisi ilman pientä ja punaista sivutemppua? 🐞

Ei mitään :) Pirkot on jo pitkään haaveillut omasta pirkkokortista, jota voisi käyttää monenlaiseen tarpeeseen kuten muistamiseen, kiitoksiin ja onnitteluihin. Päätettiin pistää pieni sivutemppu suuren joulukorttitempun yhteyteen nyt kun kerran taiteilutavarat on kaivettu esiin.

Tee haluamallasi tavalla Pirkko partiossa aiheinen kuva ja lähetä se lippukunnanjohtaja Inkalle 30.9.2022 mennessä osoitteeseen inka.tuuli.p (ät) gmail.com. Kuvaan pätee samat koko yms. vaatimukset kuin joulukorteille. Eikä ollenkaan olisi hassumpaa, jos Pirkoille ominaisia asioita kuten iloisuus, hymy, hauskuus, kyllä hommat hoituu, ei pelätä uutta ja viihdytään metsässä ja retkillä näkyisi jotenkin kuvassa.

Lähettämällä kuvan luovutat oikeudet kuvan käyttöön Partiolippukunta Pirkkalan Pirkot ry:lle. Valinta tehdään lokakuun ensimmäisellä viikolla ja julkistetaan Pirkon päivänä 7.10.2022. Jee!