Kajoennakko la 21.5.

Kaikki Kajolle lähtijät ho-hoi!

Superpuput, Päättömät kanat, Koalat, Kumiankat, Superhaukat, Töyhtöhyypät, Harakat, Niiskuneidit ja Korpit

Lauantaina 21.5. järjestetään klo 14 lähtijöille, sekä lähtijöiden vanhemmille Kajo-infotilaisuus Pappilan rantatuvalla. Infossa on luvassa paljon tärkeää tietoa tulevasta finjamboree Kajosta. Infon kesto on noin kaksi tuntia.

Ensi kertaa finjamboreelle lähtijöiltä edellytetään infoon osallistumista. Mikäli et pääse paikan päälle, voit osallistua etäyhteydellä tai katsoa infon jälkikäteen nauhoitteena. Osallistumista olemme helpottaneet järjestämällä Kajo-infon suoraan Sepelin perään. Suuri osa tarpojaikäisistä Kajolle lähtijöistä on siis jo valmiiksi Pappilassa infon alkaessa. Vanhemmat voivat tulla lasta hakiessaan kuuntelemaan infon ja lähteä sitten yhtä matkaa lapsen kanssa kotiin.

Tässä ilmoittautumislinkki Kajoinfoon:https://kuksaan.fi/51390 

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset

Lauantaina 21.5. järjestetään klo 17 lähtijöille Kajo-infotilaisuus, joka sisältää tärkeää tietoa tulevasta finjamboreesta. Toivomme jokaista leirille lähtijää osallistumaan infoon. Info sisältää paljon sellaista tietoa, jotka olisi hyvä kerrata ennenkin suurleirillä olleiden kanssa, sekä uutta mielenkiintoista tietoa itse leiristä.

Infon jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja rentoon oleiluun muiden leiriläisten kanssa Pappilan rantatuvalla.

Ilmoittautumislinkki kajoinfoon: https://kuksaan.fi/51390