Sudenpentujen Tammileiri XVIII

Sudenpentujen kesän huipennus on Tammileiri XVIII. Se on on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen piirileiri, joka on 9.–12.6.2022 Sauvon Ahtelassa. Tällä kertaa Tammileirillä päästäänkin ratkaisemaan mitä kinkkisimpiä salapoliisimysteereitä mäyräkoira Pasi L. Nuuskijan kanssa. Jo järjestyksessään 18. Tammileiri kantaakin nimeä Mestarietsivä. Pirkkojen ja Sotkapoikien sudenpennuilla on tällä kertaa mahdollisuus päästä mukaan vaikka ollaankin Hämeen partiopiirissä.

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Leirin ilmoittautuminen on nyt auki, ja jatkuu 20.2. asti. Ilmoittautumisohjeet, ja -ehdot löytyvät -> https://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

Ilmoittautumislinkki: http://kuksaan.fi/37812

Tammileirin osallistumismaksu on 85 euroa. Leirille mennään bussilla, jonka kustannuksiin on haettu lippukunnilta tukea. (Yhteiskuljetus kuuluu leirimaksuun vain Lounais-Suomen partiopiirin alueella.)

Jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan hetkensä mestarietsivänä, on leirimaksuun mahdollista hakea stipendiä Kuksassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Vinkkejä lapsen ilmoittautumiseen:

  • Kohtaan ”Leiriläinen” valitaan sudenpentu
  • Osallistumisajaksi valitaan ”Koko Tammileiri”
  • Maksuun sisältyy leiripaita, valitse koko (maksullisen paidan vaihtoehto on päiväleiriläisille)
  • Majoittuminen: Oman lippukunnan kanssa

Suomen partiolaisten turvallisuusohjeiden mukaisesti jokaista alkavaa kymmentä leiriläistä kohti on oltava yksi vähintään 18-vuotias johtaja leirillä. Huoltajia otetaan mielellään mukaan lähijohtajiksi. Huoltaja: Jos haluat lähijohtajaksi leirille, ilmoitathan myös erikseen Tammileirin yhteyshenkilölle: katariina.nissinen ät iki.fi

Vinkki aikuisen ilmoittautumiseen:

  • Kohtaan ”Leiriläinen” valitaan lähijohtaja

Yhteyshenkilöille on infoilta 3.2. ja pidämme oman infotilaisuuden tämän illan jälkeen. Jos teillä herää kysymyksiä esim. leiriarjesta tai tarvittavista varusteista, lähetättehän kysymyksiä jo etukäteen sähköpostilla yhteyshenkilölle Katariinalle.

Leirit ovat partiota parhaimmillaan! Toivottavasti saadaan Pirkkalasta hyvä porukka lähtemään leirille!