Kausi alkaa viikolla 3

Mukavaa alkanutta uutta vuotta kaikille Pirkoille 🐞 ja Sotkapojille 🦆!

Moni onkin jo kysellyt miten partio jatkuu nyt kun on taas tuota koronaa liikkeellä. Tällä hetkellä mennään toimintasuunnitelman mukaan eli ryhmien kokoontumiset alkavat viikolla 3. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua tällä viikolla myöhemmin, sillä odottelemme tarkempia kannanottoja piiristä. Ryhmänjohtajat tiedottavat omiaan heti kun on tarkempaa tietoa. Päivittelemme tietoa myös tänne nettiin tähän artikkeliin.

Päivittelemme tällä viikolla myös muuten alkaneen vuoden suunnitelmia tänne nettiin. Se on nyt suurleirivuosi! Ootko jo ilmoittautunut Kajolle?

Talvileirit ehkä maaliskuussa

Tammi- ja helmikuun talvileirien osalta johtajisto päätti eilen, että leirit perutaan tältä erää. Selvitellään vielä kuitenkin löytyisikö maaliskuulta sopivia viikonloppuja leireille. Tiedottelemme tästä lisää viimeistään helmikuun alussa.

Toivotaan kaikki, että tilanne selkiytyisi pian ja päästään taas puuhaamaan kaikkea kivaa porukalla!