Lupauksenanto ma 6.12. klo 12

Tervetuloa mukaan Pirkkalan Pirkkojen ja Pirkkalan Sotkapoikien yhteiseen lupauksenantotilaisuuteen itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 12.00 Pirkkalan kirkolle (Arokuja 8)!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Pirkkojen ja Sotkapoikien jäsenille ja tähän tilaisuuteen saavat osallistua myös huoltajat, sukulaiset ja ystävät. Tilaisuus kestää noin tunnin ja ohjelmaan sisältyy lupauksenannon lisäksi lauluja, puheita, ansiomerkkien ja joulukampanjapalkintojen jakoa. Tänä vuonna jaetaan myös yhden Ko-Gi nappulat.

Kaikkien partiolaisten tulee ilmoittautua tilaisuuteen kuksaan.fi/46954 viimeistään pe 3.12.

Tilaisuudessa on maskisuositus ja kaikilta yli 16-vuotiailta tarkistetaan ovella koronapassi. Tulethan tilaisuuteen vain terveenä.

Lupauksenantajille

Tässä juhlassa partiolupauksen antavat syksyllä uuden ikäkauden aloittaneet ryhmät eli Ilvekset, Merikotkat, Nokkosperhoset, Kärpässienet, Norpat, Hyperankat, Niiskut, Neidit, Töyhtöhyypät, Harakat, Keijukaiset, Pingviinit, Yksisarviset, Päästäiset, Kuukkelit ja partioon liittyneet aikuiset sekä muiden ryhmien jäsenet, jotka eivät ole vielä antaneet ikäkautensa mukaista lupausta.

Kaikkien lupauksenantajien tulee ilmoittautua viimeistään klo 11.30 kirkon kerhotiloissa.

Kotiväki menee suoraan kirkkosaliin. Lupauksenantajat tulevat yhtenä kulkueena kirkkosaliin tilaisuuden alussa. Uudella kirkolla kirkkosali on tulosuunnasta oikealla ja kerhotilat vasemmalla olevassa rakennuksessa.

Pukeutuminen

Partiolaiset pukeutuvat tässä tilaisuudessa partioasuun, johon kuuluu

  • sudenpentupaita/partiopaita
  • partiohuivi
  • tummansininen tai musta hame (suunnilleen polvipituinen) tai housut
  • tummat kengät

Uusi partiolupaus

Partion peruskirja on päivitetty loppuvuodesta 2020 ja sen myötä myös partiolupaus on uudistunut. Lupaus kannattaa opetella hyvissä ajoin ennen lupauksenantoa.

Partiolupauksen antaminen voi olla jännittävä hetki. Alla olevalla videolla käydään läpi, mitä partiolupauksessa itse asiassa luvataan.

Jos olet miettinyt mikä tuo partion peruskirja on ja mitä se sisältää, kurkkaa tämä piirrosvideo niin tiedät.