Samoajien Amazing Race 11.12.

On aika herättää sisäiset kilpailuviettimme ja tulla kilpailemaan muita kisavartioita vastaan 11.12 järjestettävään The Amazing Race -kilpailuun. Samoajat sekä ensimmäisen vuoden vaeltajat kootkaahan siis 3-5 hengen kisavartiot ja tulkaa kilpailemaan The Amazing Racen mestaruudesta.

The Amazing Race alkaa la 11.12 klo 10 Kirkkoveräjällä (seuriksella, Kouluportinkuja 1 Pirkkala) ja päättyy illalla samaan paikkaan, jossa on luvassa palkintojenjakoa, hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa. Varatkaahan siis kalenterista koko päivä vapaaksi ja tulkaa mukaan kisaamaan. Muistakaa myös varata tarpeeksi vaatteita päälle, koska kisaatte ulkona.

The Amazing Race maksaa 20€ ja se maksetaan PiPin tilille: FI11 2326 1800 0112 57 ilmoittautumisen yhteydessä. (Maksun viestiksi: Etu-, sukunimi, Amazing Race 2021)

Mukaan pääset ilmoittautumalla 27.11.2021 mennessä. Ilmolinkki: kuksaan.fi/46581 Muista ilmoittautumisen yhteydessä mainita oman kisavartiosi nimi. Jokainen vartion jäsen ilmoittautuu erikseen kuksaan.

Nähdään kisaamassa!

Terveisin Samoajaluotsit