Muista äänestää Kannustajat-äänestyksessä 15.-30.11.!

Hei me ollaan mukana Kannustajat-äänestyksessä!

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää marraskuussa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta tuetaan paikallisten lasten ja nuorten harrastuksia ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Potin jakautumisesta äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa äänestäjälle lainkaan, mutta auttaa meitä kehittämään ja ylläpitämään partiotoimintaamme. Pirkkalalaista partiota voi tukea äänestämällä Sotkapoikia!

Kannustajat-avustus tultaisiin käyttämään leiri- ja retkitoimintaan. Ensi vuonna onkin luvassa isoja leirejä pitkän tauon jälkeen. Meitä äänestämällä tuet tätä tärkeää harrastusta ja mahdollistat lasten ja nuorten osallistumisen talvileireille, finnjamboree Kajolle ja sudenpentujen Tammileirille.

Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Kannustajat-äänestys on pirkkalalaiselle partiotoiminnalle tärkeä juttu, muista siis äänestää meitä (Pirkkalan Sotkapojat ry), kun äänestyskutsu kilahtaa marraskuun puolivälissä (15.-17.11.) sähköpostiin! Äänestysaikaa on 30.11. saakka.

Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.