Joulukampanja on alkanut!

Pirkkojen ja Sotkapoikien vuoden tärkein varainhankintakampanja on täällä taas! Hankkimalla meiltä joulunodotukseen perinteisen adventtikalenterin sekä joulukortit tuet toimintaamme. Tuotteita on myynnissä ti 30.11. saakka.

Kampanja on meille tärkeä, sillä haluamme tarjota mahdollisimman laadukasta ja kohtuuhintaista partiotoimintaa Pirkkalassa jatkossakin.

Tämän vuoden kampanjan erityiskohteena on kesän 2022 suuret leirit Finnjamboree Kajo ja sudenpentujen Tammileiri, sekä seikkailijoiden leiritoiminta. Toki kuten jokainen vuosi, iso osa tuotosta menee lippukunnan arjen pyörittämiseen, sekä kalustohankintoihin ja kaluston ylläpitoon.

Joulukampanjapäälliköt Sanna ja Matti

Ostamalla meiltä tuet meitä

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet. Adventtikalentereita on myytyvuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns.

Adventtikalentereiden lisäksi myymme joulukorttipaketteja. Korttipaketissa on 6 Mauri Kunnaksen suunnittelemaa korttia. Korttipakettien myyntihinta on 5 euroa, josta lippukuntamme saa 1,50€.

Tuki kohdistuu suoraan meille, kun hankit adventtikalenterisi ja korttisi Pirkkojen tai Sotkapoikien myyjiltä. Myyjien liikkeitä voi seurata meidän somesta: Facebook Partio Pirkkalassa ja Instagram @partiopirkkalassa. Viikoittain olemme mm. Pirkanpojan ja Prisman edustalla.

Adventtikalentereita voi ostaa myös verkkokaupasta

Adventtikalentereita voi ostaa myös www.adventtikalenteri.fi -verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit valita lippukunnan, jolle haluat ohjata ostamasi kalenterin lippukuntaosuuden. Voit myös käyttää suoria linkkejä, joilla tuki kohdistuu varmasti meille:

Pirkot: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/pirkkalan-pirkot-ry

Sotkapojat: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/pirkkalan-sotkapojat-ry

Kortteja saa vain myyjiltä.

Kiitos tuestasi ja mukavaa joulunodotusta!