Ensilumivaellus 19.-21.11.

On aika kaivaa vaelluskamat kaapista ja ilmoittautua mahtavalle vuosittaiselle ensilumivaellukselle. Tänä vuonna toivotaan osallistujia samoajista aikuisiin, joten reippaasti mukaan! Luvassa rentoa meininkiä ilman ylimääräistä ressaamista.  

Tänä vuonna ensilumivaellus eli enskari järjestetään Joutsijärven maastossa 19.-21.11.2021. Ensimmäinen yö yövytään maastossa. Toinen päivä vaelletaan ja lopuksi päädytään mökille viettämään pikkujouluja, saunomaan ja paljuilemaan. Vaellukselle on mahdollista liittyä myös lauantai aamuna, jos tämä osuu omaan  kalenteriin paremmin. 

Ilmoitathan Iisakille, jos haluat jo tässä vaiheessa mukaan staabiin. Myöhemmin ilmoittautumisen päättyessä huippupestilista tulee jakoon kaikille. 

Vaellus maksaa 30€ ja se maksetaan PiSon tilille: FI69 5730 7320 1081 79 ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun viestiksi: Etu-, sukunimi ENSKARI 2021)

Mukaan pääset ilmoittautumalla 12.11.2021 mennessä. Ilmo-linkki: kuksaan.fi/45595

Nähdään vaelluksella!

Terveisin, Taavi ja Iisak