Uusien aikuisten Tervetuloa partioon Pirkkalassa -kurssi alkaa ke 13.10.

Oletko juuri tullut mukaan partiotoimintaan Pirkkalassa tai olet kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen nyt syksyllä? Ihan huippua, sillä partio on mainio harrastus aikuisille ja tarjoaa huikean määrän monenlaista tekemistä, vastapainoa arjelle, uusia taitoja ja juttukavereita, luontokokemuksia, seikkailuita ja harrastamisen mahdollistamista lapsille ja nuorille.

Lokakuussa alkava uusien aikuisten Tervetuloa partioon Pirkkalassa -kurssi on kattava pläjäys partiosta ja erityisesti siitä mitä partio Pirkkalassa on. Kurssilla touhutaan yhdessä, ja asioihin tutustutaan partiosta tuttujen menetelmien avulla, ollaan luonnossa, kokeillaan ja opitaan tekemällä. Kurssin jälkeen sinulla on monta uutta tuttua ja ehkäpä jotain uusia partiotaitojakin :) Kurssi on ilmainen. Jos et ole vielä Pirkkojen tai Sotkapoikien jäsen, saat tietoa liittymisestä kurssin aluksi.

Kurssi alkaa ke 13.10. klo 18-19.30 ja jatkuu siitä joka toinen viikko 24.11. saakka. Tapaamisia on yhteensä neljä. Kokoontumiset on Pirkkalassa partiolaisten tutuissa kokoontumispaikoissa.

Ilmoittaudu mukaan syksyn ykköskurssille :) viimeistään ke 6.10. täällä

Mukaan ilmoittautuneet saavat kurssikirjeen viikolla 40. Lisätietoja kurssista saat Minna Veirannolta (minna.veiranto (at) gmail.com)

Kurssin staabi odottaa innolla lokakuuta ja kurssin alkua. Tervetuloa mukaan ja nähdään partiossa! :)