Kesä ja ensi kauden alku

Eilen nähtiin pari pääskystä. Ihanaa, kesä on jo täällä! Ryhmien viikkokokoontumiset päättyvät toukokuun loppuun ja alkaa kesäkausi. Kesäkaudella on muutamia tapahtumia, mutta pääasiassa nautitaan kesästä ja lomasta. Tässä muistilistaa kesän tapahtumista ja ensikauden alusta elokuussa. Nappaa tärkeät päivämäärät jo nyt kalenteriisi niin ne eivät mene ohi!

Kesäkuu

 • 2.6. Johtajiston kauden päätöstapahtuma Uittamon notskipaikalla. Tarkemmat tiedot johtajistomeilissä.
 • Osalla ryhmistä on kesäkuussa vielä omia retkiä. Ryhmien johtajat ilmoittavat näistä.
 • Tällä kaudella mukana olleet sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat, muistakaa ilmoittautua mukaan seuraavalle kaudelle viimeistään 30.6. Ohjeet ja ilmolinkit löydät täältä.

Heinäkuu

 • Kaikille yhteistä isoa kesäleiriä ei järjestetä tänäkään vuonna koronan takia. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat voivat pitää omia retkiä itsekseen tai jonkun toisen ryhmän kanssa. Omat johtajat ilmoittavat mahdollisista kesäretkistä.
 • Samoajien ja vaeltajien yhteinen kesäleiri Legenda 2021 järjestetään heinäkuussa. Leirin staabia kasataan parasta aikaa ja leirin tarkempi päivämäärä selviää lähiaikoina. Jos haluat mukaan staabiin, laita viestiä Doralle.
 • 31.7. Ilmoittautuminen ROKille päättyy. Tarkemmat tiedot ROKista löydät täältä. Merkkaa ilmoittautumisen yhteydessä johtamisharjoittelun ohjaajaksi Minna Veiranto. Johtamisharjoitteluryhmät ja ohjaajat selviävät elo-syyskuussa. Johtamisharjoittelut alkavat toisen kurssiviikonlopun jälkeen.

Elokuu

 • 9.-14.8. Uusien partiolaisten ilmoittautuminen netissä. Tarkemmat ohjeet ilmestyvät tänne Tietosulkaan ma 2.8.
 • 13.-15.8. Ryhmänohjaajakoulutuksen eli ROKin ensimmäinen viikonloppu.
 • 14.-15.8. Vaeltajien pykällys eli uusien vaeltajien vaeltajaksi siirtymisjuttu. Laita tää kalenteriin, ettet missaa tätä!
 • 22.8. Johtajisto kauden aloitus
 • 31.8.-3.9. (vko 35) aloittavat jatkavat ryhmät kokoontumiset. Tarkempia tietoja aloituksesta tulee ryhmän omalta johtajalta elokuussa.

Syyskuu

 • 6.-10.9. (vko 36) Uudet ryhmät aloittavat kokoontumiset. Mukaan päässeille lähtee tietoa ryhmästä ja kauden alusta viikoilla 33 ja 34