Pirkot🐞 mukana Kannustajat-äänestyksessä!

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää toukokuussa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta tuetaan paikallisten lasten ja nuorten hyvinvointia 35 000 eurolla. Potin jakautumisesta äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa äänestäjille lainkaan, mutta auttaa meitä kehittämään ja ylläpitämään partiotoimintaamme. Pirkkalaista partiota voi tukea äänestämällä Pirkkoja!

Pirkkojen keräämät varat tullaan käyttämään laadukkaan retki- ja leiritoiminnan toteuttamiseen. Leireily on partiossa ydinasemassa ja ne ovat hyviä hetkiä päästä kokeilemaan viikkotoiminnassa opittuja taitoja käytännössä. Leirit ja retket luovat arvokkaita ystävyyssuhteita, unohtumattomia kokemuksia ja muistoja, jotka partiolaiset muistavat vielä vuosikymmenienkin päästä. 

Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä (Pirkkalan Pirkot ry), kun äänestyskutsu kilahtaa toukokuun puolivälissä sähköpostiin! Äänestää voi 31.5. asti.

Lisätietoa kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

Kuva: Edith Ylönen, Päättömät kanat Syysvaanilla 2019