Pirkotūüźě mukana Kannustajat-√§√§nestyksess√§!

Pirkanmaan Osuuskauppa j√§rjest√§√§ toukokuussa Kannustajat-√§√§nestyksen, jonka kautta tuetaan paikallisten lasten ja nuorten hyvinvointia 35 000 eurolla. Potin jakautumisesta √§√§nestyksess√§ mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken p√§√§tt√§v√§t POK:n asiakasomistajat. √Ą√§nest√§minen ei maksa √§√§nest√§jille lainkaan, mutta auttaa meit√§ kehitt√§m√§√§n ja yll√§pit√§m√§√§n partiotoimintaamme. Pirkkalaista partiota voi tukea √§√§nest√§m√§ll√§ Pirkkoja!

Pirkkojen ker√§√§m√§t varat tullaan k√§ytt√§m√§√§n laadukkaan retki- ja leiritoiminnan toteuttamiseen. Leireily on partiossa ydinasemassa ja ne ovat hyvi√§ hetki√§ p√§√§st√§ kokeilemaan viikkotoiminnassa opittuja taitoja k√§yt√§nn√∂ss√§. Leirit ja retket luovat arvokkaita yst√§vyyssuhteita, unohtumattomia kokemuksia ja muistoja, jotka partiolaiset muistavat viel√§ vuosikymmenienkin p√§√§st√§. 

Mit√§ enemm√§n √§√§ni√§ saamme, sit√§ suurempi tukipottimme on. Muista siis √§√§nest√§√§ meit√§ (Pirkkalan Pirkot ry), kun √§√§nestyskutsu kilahtaa toukokuun puoliv√§liss√§ s√§hk√∂postiin! √Ą√§nest√§√§ voi 31.5. asti.

Lis√§tietoa kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

Kuva: Edith Ylönen, Päättömät kanat Syysvaanilla 2019