Pirkot ja Sotkapojat etsivät Kajareita!

Kajo eli Suomen Partiolaisten kahdeksas suurleiri hehkuu jo horisontissa! Jee! Ja me ollaan tietty mukana!

Kajon suunnittelu on jo täydessä vauhdissa ja jotta me saadaan kaikki tieto ajallaan tarvitaan me omat Kajarit eli Kajo-yhteyshenkilöt. Kummallekin lippukunnalle etsitään 1-2 Kajaria.

Kajari vastaanottaa Kajo-sähköpostit, kertoo leiristä lippukuntalaisille ja huolehtii lippukunnan ilmoittautumisen leirille. Kajari osallistuu ohjelmaryhmän toimintaan ja pitää kuusikon tietoisena Kajoon liittyvistä asioista. Kajari voi myös aikanaan neuvoa lippukuntalaisia leirille ilmoittautumisessa. Pesti sopii mainiosti vaeltajille ja aikuisille ja myös sellaisille, jotka eivät itse pääse leirille.

Oisko tää pesti just sulle? Jotta ei missata yhtään viestiä, kummankin lippukunnan Kajarit merkitään Kuksaan viimeistään 31.5. Jos kiinnostuit pestistä, laita viestiä pikaisesti (ihan viimeistään su 30.5.) Helmille tai Iisakille niin polkaistaan pesti käyntiin.


Kajo järjestetään Evolla 15.–23.7.2022. Kajon kohderyhmää ovat tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Myös kansainväliset osallistujat eri puolilta maailmaa ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Kajolle. 0-12 -vuotiaat lapset voivat osallistua leirille vanhempiensa mukana.

Kuva: Suomen Partiolaiset/Kristian Jokinen