Sankarimatka -sudenpentukilpailut 29.5. Pirkkalassa

Hämeen partiopiirin perinteiset sudenpentukilpailut järjestetään tänä vuonna paikallisesti Pirkkalan lippukuntien omana tapahtumana.

Tervetuloa mukaan Sankarimatkalle Nuolialan, Killon ja Loukonlahden maisemiin!

Tapahtuma alkaa noin klo 9 Kirkkoveräjän seurakuntatalolta ja päättyy noin klo 15. Tarkempi aikataulu ja ohjeet lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tapahtumassa kuljetaan rastirata 4-5 hengen pentueissa. Pentueilla on mukana saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta, vaan tarkoitus on huolehtia pentueen turvallisuudesta ja auttaa esim. tehtäväkäskyn lukemisessa.

Toivommekin, että vanhempia pääsisi mukaan saattajiksi, sillä akelat ja muut partioaikuiset toimivat rastimiehinä. Voit ilmoittautua saattajaksi samalla, kun ilmoitat lapsesi tapahtumaan.

Mielellään otamme apua myös kisapäivän järjestelyihin! Jos olet kiinnostunut tulemaan esim. rastimieheksi, laita viestiä pia.schildt (ät) icloud.com

Osallistumismaksu on 10 €/sudenpentu ja sisältää lämpimän ruoan ja kisamerkin. Myös saattajille tarjoamme lämpimän ruoan.

Ilmoittaudu tapahtumaan 19.5. mennessä: kuksaan.fi/41823

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet kisapäivästä sekä osallistumismaksun maksuohjeet! Lisätietoa tapahtumasta saat myös oman ryhmäsi akelalta.