Johtajisto to 19.11. klo 18 kirkolla

Kauden viimeinen johtajiston kokous pidetään torstaina 19.11. klo 18 kirkon kerhotiloissa sekä etänä. Tervetuloa juttelemaan loppuvuoden tapahtumista, ensi vuoden suunnitelmista sekä jatkamaan elokuun johtajistossa aloitettua enemmän tätä – pidetään tää – vähemmän tätä juttua!

Asialistalla

Loppuvuoden tapahtumista erityisesti asiaa Lupauksenantojuhlasta sekä uudesta partiolupauksesta, joka otetaan heti käyttöön. Asialistalla myös joulukampanja, avoinna olevat pestit ja organisaatioasiaa sekä lyhyesti sääntöjen päivitysprojektista. Näiden lisäksi mietitään ja päätetään porukalla miten käytämme meille tehdyn auringonkukkalahjoituksen. Linkki kokouksen asialistaan löytyy kaikilta sähköpostista.

Mukaan tarvitset mukin ja kynän sekä maskin.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan johtajistoon: kuksaan.fi/39072

Mukaan voi tulla myös ilmoittautumatta, mutta toivotaan ilmoittautumisia niin osataan vähän varautua kuinka paljon väkeä olisi tulossa paikalle. Kokoukseen voi osallistua myös etänä ja tästä kysytään ilmoittautumisen yhteydessä. Etäilystä lähetetään ohjeet etäilyyn ilmoittautuneille sekä johtajiston sähköpostiin ja wa:han kokouspäivänä.

Iltateet uudesta peruskirjasta ja partiolupauksesta

Partion uusi peruskirja hyväksyttiin 14.11. Jos haluat kuulla siitä tarkemmin, kannattaa kuunnella partion Iltateet ma 16.11. klo 20.00 alkaen. Siellä aiheena siis uunituore, vasta hyväksytty peruskirja ja partiolupaus.
https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/partion-iltateet/
Menneet iltateet on kuunneltavissa myös tallenteena, jos siellä joku aihe kiinnostaa. Näkyvillä saman linkin kautta.