Joulukampanja on täällä taas!

Haluatko tukea Pirkkojen ja Sotkapoikien toimintaa? Se onnistuu helposti hankkimalla meiltä partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita sekä joulukortit. Tuotteiden myynti alkaa ma 19.10. ja päättyy su 29.11.

Kampanja on meille tärkeä, sillä haluamme tarjota mahdollisimman laadukasta ja kohtuuhintaista partiotoimintaa Pirkkalassa jatkossakin. Kummallakin lippukunnalla on tänä vuonna tavoitteena hankkia joulukampanjalla varoja, joiden avulla pyöritämme meidän perustoimintaa esim. ryhmien normaalia viikkotoimintaa. Kampanjan sujuessa erityisen hyvin, ylimääräiset varat käytetään lippukuntien kaluston päivitykseen.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myytyvuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns.

Adventtikalentereiden lisäksi myymme korttipaketteja. Korttipaketissa on 6 Mauri Kunnaksen suunnittelemaa korttia. Korttipakettien myyntihinta on 5 euroa, josta lippukuntamme saa 1,50€.

Tuki kohdistuu suoraan meille kun hankit adventtikalenterisi ja korttisi Pirkkojen tai Sotkapoikien myyjiltä. Myyjien liikkeitä voi seurata meidän somesta: Facebook Partio Pirkkalassa ja Instagram @partiopirkkalassa

Adventtikalentereita voi ostaa myös verkkokaupasta

Adventtikalentereita voi ostaa myös www.adventtikalenteri.fi -verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit valita lippukunnan, jolle haluat ohjata ostamasi kalenterin lippukuntaosuuden. Kortteja saa vain myyjiltä.

Kiitos tuestasi ja mukavaa joulun odotusta!