Johtajien kauden päätöstapahtumassa 1.6. luovutettiin kahdeksan ansiomerkkiä

Olipa mukava nähdä johtajistoa pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Tapahtuma alkoi ansiomerkkien luovutustilaisuudella, jossa ansiomerkin sai kahdeksan Pirkkoa ja Sotkapoikaa. Tilaisuudessa jaettiin myös kaksi ROK-todistusta merkkeineen kahdelle uudelle samoajaikäiselle johtajalle. Tervetuloa Pihla ja Vilma mukaan johtajistoon! Paikalla on kolmisenkymmentä johtajaa ja pulistavaa riitti pitkäksi aikaa. Onneksi mukana oli myös raparperipiirakkaa, kaffetta ja mehua.

Louhisuden soljen sai Kuikkien vartionjohtaja ja juuri Sotkapoikien ohjelmajohtajana aloittamut Iisak. Collanin soljen sai Jenni, Katariina, Jukka ja Tuukka. Jouduimme tosin jakamaan näille akeloille ja sammoille puiset Collanin korvikkeet, sillä merkit eivät jostain mystisestä syystä tulleet ennen tapahtumaa perille.

Hämeen Partiopiirin pronssisen ansiomitali luovutettiin Pialle. Pia on reilun sadan hengen sudenpentuosaston ikäkausivastaava ja toimii akelana myös. Lisäksi hän on aktiivinen muussakin toiminnassa, kuluu Pirkkojen hallitukseen ja edustaa vapaaehtoisesti partiolaisia seurakunnassa.

Suomen Partiolaisten pronssisen ansiomitali luovutettiin Jaakolle. Jaakko toimii Pirkkalassa seikkailijajoukkue Korppien sampona ja on luotettava näky retkien ja leirien johtajistoissa. Jaakko on myös Kihniön Katajaisten lippukunnanjohtaja ja aktiivisesti mukana piirin ja järjestön tapahtumissa.

Suomen Partiolaisten hopeinen ansiomitali luovutettiin Petrille. Petrillä on pitkä partiopolku monenlaisissa pesteissä lippukunnassa, piirissä ja järjestössä. Tällä hetkellä hän toimii Sotkapoikien taloudenhoitajana ja piirin kriisiryhmän puheenjohtajana ja on aina valmiina auttamaan ryhmien, leirien ja retkien ohjelmissa.

Lämmin kiitos Iisak, Jenni, Katariina, Jukka, Tuukka, Pia, Jaakko ja Petri panoksestanne partiotoimintaan Pirkkalassa ja muuallakin!

Hyvä, kiva, bra – antaa tulla lisää vaan!